2777
2789
عنوان

كسي بوده آزمايش غربالگري اولش مشكل داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 39 پست
نه عزیزم غربال اولم ک مشکل داشت دکتر گف برو سلفری که خیالت جمع بشه فعلا ازمایش سلفری دادم ک تععین می ...

سلفري چي هست هزينش چقد بود ؟ با آمينو چه فرقي داره

من همه اميدم خداست
چكار كردين  غربالگري دوم يا آمينو

الان چون سلفری خوب بود دیگه از خون مرحله دو رو ندادم صاف رفتم سونو انومالی

تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش خونه میفرستن کشور دیگه حالا آلمان یا هند واینا تو ایرانم انگار انجام میدن من ترجیح دادم900بیش ...

چقد شد هزينش كلا؟ آخه دكتر ميگه بايد زود انجام بدي تلكليف مشخص شه خداي نكرده مجوز سقط اينا😭

من همه اميدم خداست

اصلا نگران نباش اکثر اونایی که من دیدم خطا داده وبچه سالم بوده حتی با ان تی بالاتر وریسک زیر50

تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍
چقد شد هزينش كلا؟ آخه دكتر ميگه بايد زود انجام بدي تلكليف مشخص شه خداي نكرده مجوز سقط اينا😭

من2370دادم. آره عشقم درست میگه واسه منم بخاطر کرونا دیر اومد هرچند زودم که بیاد کی میتونه از بچه بگذره. ولی تامیشه امینو نکن یا حداقل بپ س ببین کیو واسه نمونه گیری معرفی میکنن چون هفته پایین هستی آب دور بچه کمتره

اصلا نگران نباش اکثر اونایی که من دیدم خطا داده وبچه سالم بوده حتی با ان تی بالاتر وریسک زیر50

خدا كنه ، منم بعضيا رو شنيدم آزمايش اول مشكل داشته بعدي خوب بوده

من همه اميدم خداست
خداروشكر به سلامتي عزيزم

سلامت باشی نی نیت سالمه حالا ببین فقط میخوان استرس بدن. از من بپرسی اونجور که تحقیق کردمو شنیدم به زور یک درصد مثبت میشه

برا اولی دکتر نگفت برا دومی تجربه شو داشتم دکتر گفت برو سلفری گفتم نمیرم اول انومالی میرم اگه بد بود ...

به نظرت منم الان برم آنومالي اگه خداي نكرده بد بود بوم آمينو؟ آخه دكتر ميگه وقت ميگذره 

ولي من الان ١٤ هفته ام ميگن تا ١٩ هفته وقت هست براي زدونم لال سقط

من همه اميدم خداست
خدا كنه ، منم بعضيا رو شنيدم آزمايش اول مشكل داشته بعدي خوب بوده

من با خدا قرار گذاشتم گفتم بچم سالم باشه واسه این فرشته ها که سندرم دارن یه کاری انجام میدم شمام همینکار بکن حالا هرچقد میتونی

به نظرت منم الان برم آنومالي اگه خداي نكرده بد بود بوم آمينو؟ آخه دكتر ميگه وقت ميگذره  ولي من ...

والا تصمیم با خودته ولی اگه انومال رفتی ازمایش گاه بگو با دقت و سریع انجام بشه که وقتو از دست ندی

من2370دادم. آره عشقم درست میگه واسه منم بخاطر کرونا دیر اومد هرچند زودم که بیاد کی میتونه از بچه بگذ ...

يعني چي كي رو برا نمونه معرفي ميكنن مگه از همون مايع داخل رحم نمونه نميگيرن؟

من همه اميدم خداست