2777
2789

به راهنماييتون نياز دارم من آزمايش اولم مشكل داره حالا دكترم ميگه يا بايد بري آزمايش غربالگري دوم را انجام بدي يا آمينوسنتز 

كسي بوده اين مشكل را داشته باشه

من همه اميدم خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ریسکم 1به128بود سلفری دادم خداروشکر خوب بود شنبه آنومالی هم رفتم نی نی سالمه

تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍
ای خدااا  ان شاالله چیزی نباشه  منم هفته دیگه غربالگری دارم  دارم میمیرم از استرس& ...

ان شااله ني نيتون سالمه عزيزم استرس نداشته باشيد

من همه اميدم خداست
يعني دوباره آزمايش دادين؟

نه عزیزم غربال اولم ک مشکل داشت دکتر گف برو سلفری که خیالت جمع بشه فعلا ازمایش سلفری دادم ک تععین میکنه بچم سندروم داره یا نه

خدایه ماها....دیدنیه😁🤗🌈
خداروشكر سلفري چي هست؟

آزمایش خونه میفرستن کشور دیگه حالا آلمان یا هند واینا تو ایرانم انگار انجام میدن من ترجیح دادم900بیشتر بدم اما بره خارج خیالم راحت باشه. امینو گفتن اما از خطر سقط ونشتی کیسه آب ترسیدم همون سلفری بهتره25روز طول کشید تااومد

تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍