فقط استراحت.واسه من از پریودم راحتتر بود.چون ساکشن کردم.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
من تا فرداش اصلا درد نداشتم..و پاشدم کل کارا خونه رو کردم و بخاطر همین بعد از کارا، دردی کشیدم ک کم از زایمان نداشت ... فقط استراحت کن و تقویتی بخور همین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم من پارسال ۲۳اردیبهشت ی سقط داشتم ...هفته۱۱لکه بینی قهوه ای داشتم رفتم سونو گفتن دوهفتس رشدش متوقف شده باقرص دفع شد...بعدش ده روز کامل استراحت کردم فولیک اسیدم میخوردم خوراکیای گرم مثل خرماونارگیل تخم مرغ بومی کاچی چای نبات و اینا زیاد خوردم بعد ده روزم قرص کمر انداختم رو کمرم...۱۰شهریورم اخرین پریودم بود ب امیدخدا ی ماه دیگم دخترم ب دنیا میاد😍
دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین
آره گلم فقط تواون س ماه خیلی خودمو تقویت کردم کار سنگینم اصلا نکردم
دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین
من الان ۷روزه سقط کردم با دارو گیاهی همش استراحت کردم و تقویت کردم بعدش واسه رحمم مشکلی پیش نیاد&nb ...
ن عزیزم مشکلی پیش نمیاد فقط اصلا کارسنگین نکن چون رحم هنوز ضعیفه خوراکیای گرم بخور استراحت کن فولیک اسیدم بخور انشالله زود خوب میشی و دوباره اقدام میکنی
منم سقط کردم همین چند وقت پیش من میخوام وزنمو یکم کم کنم تو این ۳ ماه یعنی بده؟رژیم بگیرم؟
با دکترت مشورت کن عزیزم ولی الان خودتو تقویت کنی بهتره چون رژیم بدنو ضعیف میکنه