2777
2789

من به شوهرم الکی گفتم نزدیکی هم نباید داشته باشم تا چند ماه

اصلا حوصلش ندارم.جلوگیری نمیکنه دوباره دردسر برام درست میکنه.قرصم اینقدر خوردم تو این چند ساله که دیگه واسه کبدم ضرر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من پارسال ۲۳اردیبهشت ی سقط داشتم ...هفته۱۱لکه بینی قهوه ای داشتم رفتم سونو گفتن دوهفتس رش ...

چه تاریخ سقطت و تاریخ برنامه من واسه اینده مث امسال منه 

من بچمو پنج ماهه تو اردیبهشت سقط کردم میخوام شهریور دیگه جلوگیری نکنم

سقط از زایمان واسه زن سخت تره

حتما کاچی بخور

رحمتو روغن مالی کن با روغن سیاهدونه و بابونه تا گرم بشه

جای سرد نشین

همین چیزایی ک قدیمیا میگن

چیز سنگین هم بلند نکن

فعلا سردیجات نخور.از ۴ ماه قبل اقدام مجدد هم خودتونو تقویت کنید

فولیک اسید و ویتامین بخورید

سلام عزیزم من پارسال ۲۳اردیبهشت ی سقط داشتم ...هفته۱۱لکه بینی قهوه ای داشتم رفتم سونو گفتن دوهفتس رش ...

سلام عزیزم من الان داشتم پیام شما رو میخوندم
منم همین چند روز پیش دقیقا تو هفته 11 یدفعه لکه بینی قهوه ای داشتم زنگ زدم دکترم گفت شیاف پروژسترون بزار . بعد از چند ساعت افتادم به خونریزی و بچم افتاد. دکتر گفت بچم دوهفته پیش مرده بوده تو شکمم. علتش احتمالا آبودگی هوا و استرس بوده.
شما دکتر بهتون گفت علت چی بوده؟
 خیلی خوشحال شدم که گفتید بچتون داره به دنیا میاد . البته الان حتما یکی دو سالشه . خدا نگهش داره . باخوندن متن شما یه مقدار امیدوار شدم چون خیلی میترسم که این مشکل بازم برام پیش بیاد.
یکم راهنماییم میکنی لطفا که برای بار دوم چیکارها یی رو کردی و چه کارهایی رو نکردی