الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم من پارسال ۲۳اردیبهشت ی سقط داشتم ...هفته۱۱لکه بینی قهوه ای داشتم رفتم سونو گفتن دوهفتس رش ...
سلام عزیزم من الان داشتم پیام شما رو میخوندم منم همین چند روز پیش دقیقا تو هفته 11 یدفعه لکه بینی قهوه ای داشتم زنگ زدم دکترم گفت شیاف پروژسترون بزار . بعد از چند ساعت افتادم به خونریزی و بچم افتاد. دکتر گفت بچم دوهفته پیش مرده بوده تو شکمم. علتش احتمالا آبودگی هوا و استرس بوده. شما دکتر بهتون گفت علت چی بوده؟ خیلی خوشحال شدم که گفتید بچتون داره به دنیا میاد . البته الان حتما یکی دو سالشه . خدا نگهش داره . باخوندن متن شما یه مقدار امیدوار شدم چون خیلی میترسم که این مشکل بازم برام پیش بیاد. یکم راهنماییم میکنی لطفا که برای بار دوم چیکارها یی رو کردی و چه کارهایی رو نکردی