یا پودر قند الک میکنم یا براش رومال درست میکنم .
رومال شکلاتی : ۱ قاشق غذا خوری شیر ۲ قاشق غذاخوری پودر شکلات کمی حرارت دهید تا حل شوند .
رومال قندی : ۳ قاشق غذاخوری پودر قند . یه قاشق غذاخوری شیر . این رومال رو هم سر و هم گرم میشه درست کرد .
میتونید دونات دونه شکری هم درست کنید : شکر ۳ قاشق غ . وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری . نمک یک پنس. دونات هارو وقتی کمی سرد شدن در حالی که روغنی هستن توی اونا بزارین و زیر و رو کنید .
همچنین میتونین پودر قند یا پودر نارگیل رو به تنهایی الک کنید .
روی هر کدوم از رومال های بالا رو میتونید با : شکلات ریز ، اسمارتیز ریز ، گردوی ریز شده ، پدر قند و پودر نارگیل تزیین کنید .