2777
2789
عنوان

داروی امام کاظم

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این الله تبریزیان گوله نمکه.  

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
مگه اسکلم الکی اعتماد کنم  وقتی میدونم چیه  مطالعه میکنم

شما باسواد!! برو مطالعه کن، مگه کسی جلوتو گرفته  

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه
ببخشید چرا؟؟؟

حرفای خنده داری میزنن که اصلا با عقل جور در نمیاد

مثلا اینکه مسلمان ها کرونا نمیگیرن، یا شیاف روغن بنفشه، یا اون حرف خنده داری که گفته بود خدا کرونا رو فرستاد تا از کسایی ک منو اذیت میکنن انتقام بگیره  

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

نمیدونم انقدر ضدیت با اسلام برای چیه بعضیا اینطورن اول فاز روشنفکری غرب گرا میگیرن بعد میبینن  دستشون بند نیس جایی  فاز ملی گرایی میگیرن  و شخصیت هایی ک در الویت های دوم و سوم هستن بزرگ میکنن

حرفای خنده داری میزنن که اصلا با عقل جور در نمیاد مثلا اینکه مسلمان ها کرونا نمیگیرن، یا شیاف روغن ...

روغن بنفشه کجاش خنده داره!! این تو روایات هست که موقع زکام از شیاف روغن بنفشه استفاده کنید، بعدم شما مگر تو عمرت از شیاف استامینوفن یا دیکلوفناک استفاده نکردی، ببخشید اینو کجاشون استفاده می کنن، این اشکالی نداره چون از غرب اومده، اما چیزی که دین میگه خنده داره

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه
روغن بنفشه کجاش خنده داره!! این تو روایات هست که موقع زکام از شیاف روغن بنفشه استفاده کنید، بعدم شما ...

به مذهب نبندن 

اینا طب سنتی هست و برای قبل اسلام 

اسلام ۱۴۰۰ ساله اومده 

این طب هزاران سال هست 

چون زیاد صحبت میکنه  همون روضه شو بخونه و تو کار علم دخالت نکنه طب بو علی سینا به اون نیومده

ایشون پدر طب اسلامی هستن میفهمی یا نه!! در مورد طب بوعلی هم نظری نمی ده، طب بوعلی میگه شراب خوردن هم مشکلی نداره شما برو به طب بوعلی برس