یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دیروز از صبح گذاشتم تا غروب😅😅😅😅منفی هی پر رنگ تر میشد امروز موعدمه و تا پری نیاد باز امید دا ...
ایشالله نی نی دار میشی امسال . من یک سال و نیم لحظه شماری میکردم مثبت بشه بعد گفتم دیگ بچه نمیخوام از بچه متنفرم ب ماه نکشید حرفم دیدم حالتام عجیب شده بی بی زدم مثبت شد
یعنییییی چی اخه بدون استثنا همه همینو میگن بیخیال شدیم مثبت شد من نمیتونم تروخدا ب منم یاد بد ...
من خیلی دلم شکسته بود بعد یهو یک تنفر بدی پیدا کردم از بچه ها اسم بچه میومد فحش میدادم😂😂میگفتم منو بکشید بچه نمیارم واییی یهو حالم بد شد شبا جلو کولر میشستم سرد بودا من جلو کولر بودم تا خود صبح یهو ابجیم گفت ی بی بی بزن ۲نسوشب زدم دیدم مثبت وایی تا ۳ماهگی میگفتم نمیخوامش ک نمیخوام وقتی ک میخواستم چرا نشد الان ک نمیخوام شدش ولی الان جونمه خیلی دوسش دارم