2777
2789
کسی میدونه پولیپ آدنوماتوز چیه.من کلونوسکوپی و انسکوپی دادم .متاپلازی معده و پولیپ آدنوم روده

چی شو میخای بدونی؟

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرطان نیس

یه مرحله قبلشه

اگ دیر تر درمانش کنی شاید بشه کنسر روده

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
سه تا بچه دارم.تو نت نوشته اکثر سرطانا با پولیپ آدنوم شکل میگیره و پرخطره.متاپلازی معده هم فوقش ۵ سا ...

متاپلازی رو نمیدونم ولی پولیپ رو اره درست نوشته

هردوش رو باید برین پزشک درمان کنه...یک روز زودتر بهتر

نگران نباش هنوز که سرطان معده نشده

آخه درمان نداره که.شانسیه خودش تبدیل میشه.قرص و آمپولی برای پیشگیری نداره

چرا...درمان داره برش میدارن همون ضایعه رو...قبلش شاید برای تشخیص قطعی یه بیوپسی(نمونه برداری)میگیرن تا مطمئن شن عمل لازمه یا نه

شما چجوری اطلاع دارین.کسی رو میشناسین که داشته باشه و خوب شده باشه؟

من دانشجو پرستاری ام 

پولیپ ها انواع دارن که خوش خیمم توش هست...ولی اگه گفتن ادماتوز...با عمل جراحی راحت میشی از شرش تو بخش گوارش دیدم مریضشو...

درمورد متاپلازی باید برم جزومو نگا کنم

من دانشجو پرستاری ام  پولیپ ها انواع دارن که خوش خیمم توش هست...ولی اگه گفتن ادماتوز...با عمل ...

تو رو خدا باهام بیشتر حرف بزن.خیلی جوونم.نه مادر دارم نه پدر و نه خواهر و برادر