۳وروجک مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 560 عنوان خدایااااا چرا من؟ 933 بازدید | 64 پست از اول تولدم یه روز خوش ندیدم.لطفا بیاین بهم دلداری بدین 1399/01/28 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۳وروجک مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 560 کسی میدونه پولیپ آدنوماتوز چیه.من کلونوسکوپی و انسکوپی دادم .متاپلازی معده و پولیپ آدنوم روده
mahnazzzam عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 3417 کسی میدونه پولیپ آدنوماتوز چیه.من کلونوسکوپی و انسکوپی دادم .متاپلازی معده و پولیپ آدنوم روده چی شو میخای بدونی؟ دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو
mahnazzzam عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 3417 سرطان نیسیه مرحله قبلشهاگ دیر تر درمانش کنی شاید بشه کنسر روده دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو
۳وروجک مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 560 سه تا بچه دارم.تو نت نوشته اکثر سرطانا با پولیپ آدنوم شکل میگیره و پرخطره.متاپلازی معده هم فوقش ۵ سال عمر باقی ست
۳وروجک مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 560 آخه درمان نداره که.شانسیه خودش تبدیل میشه.قرص و آمپولی برای پیشگیری نداره
mahnazzzam عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 3417 سه تا بچه دارم.تو نت نوشته اکثر سرطانا با پولیپ آدنوم شکل میگیره و پرخطره.متاپلازی معده هم فوقش ۵ سا ... متاپلازی رو نمیدونم ولی پولیپ رو اره درست نوشتههردوش رو باید برین پزشک درمان کنه...یک روز زودتر بهترنگران نباش هنوز که سرطان معده نشده دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو
۳وروجک مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 560 یک روز نتونستم گریه کنم.بچه هام فهمیدن.دخترم هر روز تو اینترنت سرچ میکنه.تو سابقه مرورگرم میبینم
mahnazzzam عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 3417 آخه درمان نداره که.شانسیه خودش تبدیل میشه.قرص و آمپولی برای پیشگیری نداره چرا...درمان داره برش میدارن همون ضایعه رو...قبلش شاید برای تشخیص قطعی یه بیوپسی(نمونه برداری)میگیرن تا مطمئن شن عمل لازمه یا نه دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو
۳وروجک مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 560 چی شو میخای بدونی؟ شما چجوری اطلاع دارین.کسی رو میشناسین که داشته باشه و خوب شده باشه؟
mahnazzzam عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 3417 شما چجوری اطلاع دارین.کسی رو میشناسین که داشته باشه و خوب شده باشه؟ من دانشجو پرستاری ام پولیپ ها انواع دارن که خوش خیمم توش هست...ولی اگه گفتن ادماتوز...با عمل جراحی راحت میشی از شرش تو بخش گوارش دیدم مریضشو...درمورد متاپلازی باید برم جزومو نگا کنم دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9760 من نمیدونم چیه .....فقط میدونم خدا چیزی ب اسم درمان و معجزه داره ....انشالله واسه شماهم زود زود درمان شه من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
۳وروجک مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 560 من دانشجو پرستاری ام پولیپ ها انواع دارن که خوش خیمم توش هست...ولی اگه گفتن ادماتوز...با عمل ... تو رو خدا باهام بیشتر حرف بزن.خیلی جوونم.نه مادر دارم نه پدر و نه خواهر و برادر