2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر ن خرجی به عهدم هست ن چیزی

یه 114سکه پشت قبالم مینداختم 700میلیون پول داشتم الان و پولی ام که درمیارم ک اکثرا میتونم واس خودم خرج کنم😊   هی چقدر ارامشم بیشتر بود اگه دختر میبودم الان وسط جوونی زیر این فشار نمیزاییدیم و موهام نمیریخت

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
مث منی خخخخخ

😁 وواقعا مثل خدا خر میشناخته شاخ نداده😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
دختر ن خرجی به عهدم هست ن چیزی یه 114سکه پشت قبالم مینداختم 700میلیون پول داشتم الان و پولی ام که د ...

کی میگه خرج به عهده دخترا نیست و انقدر راحتن؟

والا ما هم زیر فشار این زندگی زاییدیم شما تنها نیستی

خب خونه مجردی ازادی عشق داری اما اون ارادی ک پسر داره دختز نداره و خیلیم معذبه پسربودن یچی دیگس

من هیچ تفاوتی بین خودم و یه پسر نمیبینم در حال حاضر

احتمالا تفکرات توعه که متفاوته

من هیچ تفاوتی بین خودم و یه پسر نمیبینم در حال حاضر احتمالا تفکرات توعه که متفاوته

خوبه موفق باشی. دعوا نداریم. الا من چیکار کنم بین تو پسر تفادت نیس؟؟؟دقیقا کاری ازدستم برمیاد؟؟؟