2777
2789

چن سال پیش خیانت کرد.خیلی اذیتم میکرد خیلی آزارم داد.خودش خواهرش،خیانتش خساستش بی محبتیش آزارم داد.قسم خوردم جدا میشم..

ولی الان یکی دوساله با کسی نیس.خوب شده.هرچی بخوام حاضره هر چی بخوام فراهمه.تا جایی ک در توانش باشه.ولی نمیتونم ببخشمش.تو دوراهی موندم.یه دختر کوچیک دارم چهارسالش تازه تموم شده.همش میره رو مخم ک بچه دار بشیم.نمیتونم بهش اعتماد کنم.میگه تو فقط باردار شو همه کار برات میکنم.نمیدونم راست میگه یا دروغ.اطرافیانم اصرار میکنن ببخشمش.میگن هممون خیانت دیدیم ولی طلاق خیلی سخته.تو دوراهی گیر کردم بدجور

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

حتما حتما بعد کرونا برو مشاوره😊🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه...ب حرف بچه ها اینجا گوش نکن تاکید دارم شدیدا برو پیش روانشناس ..یا مشاوره با توجه ب ه شخصیت خودت و همسرت راهنماییت کنه ...پیشاپیش ک بچه ه نظرشونو بگن میگمتون نظر علمی دریافت نخواهید کرد...چون کم سن در حد 14 سال تو سایت داریم

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

تصمیم گیرنده خودتی، من نمیتونم جای کسی تصمیم بگیرم، هیچ کس نمیتونه جای کسی تصمیم بگیره... هرکسی تو شرایط مختلف واکنشهای مختلفی نشون میده شاید من یه جا گذشت کنم ولی یکی دیگه اصلا نتونه گذشت کنه و انتقام بگیره.

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

بچه که نیار تا. دلت صاف شه باش 

واقعا نه الکی 

و برگرد به روال عادی زندگیت 

ولی اگه نتونستی ببخشی نه حامله نشو 

چون تو حاملگی باس ممکنه ممکنه فاصله بیفته بینتون مثل ویار ....با رابطه کمتر به دلایل هورمونی و شکم و...  

بازم یه مشورت از بزرگتران بگیر ...که بعدش حداقل بگی مشورت کردم خود سر نبودم

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

منم خیانت دیدم یسال پیش بچه نداشتم رفتم ی دادخ است طلاق ساده بدم و شکایت کنم ک کارم ب پزشک قانونی و بازجویی و مشاوره باز شد و انقدر اونور و اینور پاس میدن آدمو ک پشیمون میشی مراحل طلاق سخته بستگی داره انگیزت چقدر قوی باشه

من انگیزم بالا بود اما نزاشتن جدا بشم ازوقتی هم برگشتم خداروشکر هزارمرتبه چیزی ازش ندیدم و قصد بارداری دارم و اگ خونواده ی خسیسش بزارن(خودش هم خیلی خسیسه ولی چاره چیه خونوادگی و فامیلی اینجوری ان) راحت زندگیمونو می کنیم چون اکثر دعواهامون سر اوناست و وقتی اونارو می بینه یا حرفی بهش میزنن بدون اینک من گناهی داشته باشم تحت تاثیر قرار میگیره و بی احترامی می کنه

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
تصمیم گیرنده خودتی، من نمیتونم جای کسی تصمیم بگیرم، هیچ کس نمیتونه جای کسی تصمیم بگیره... هرکسی تو ش ...

قلبا نمیتونم ببخشمش.ولی اطرافمو ک میبینم پر شده از زنای خیانت دیده ک انگار نه انگار اتفاقی افتاده و راحت زندگی میکنن.گاهی فک میکنم من سخت میگیرم؟نمیدونم گیج شدم

چی شد عوض شد؟

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
منم خیانت دیدم یسال پیش بچه نداشتم رفتم ی دادخ است طلاق ساده بدم و شکایت کنم ک کارم ب پزشک قانونی و ...

منم از وقتی چهره خواهرشوهرم رو شد و اونو شناخت دیگه فهمید یه عمر من راست میگفتم و اون دروغ اخلاقش صد درجه عوض شد.خیلی بهترشد

چی شد عوض شد؟

خیلی گریه میکردم بخاطر خیانتاش و اخلاقش.مادرش فوت شد و مدتی بعد پدرشم فوت شد.خواهرش و ک خیلی اذیتم میکرد و شناخت فهمید چقدر بدذات بوده.اخلاقش بهتر شد

قلبا نمیتونم ببخشمش.ولی اطرافمو ک میبینم پر شده از زنای خیانت دیده ک انگار نه انگار اتفاقی افتاده و ...

یه چیزی میگم خواهرانه.... همیشه نکات مثبت زندگیتو اولویت قراربده ، همیشه عیب خودتو ببین و برطرف کن و از عیب دیگران چشم پوشی کن و حُسن خوبشونو ببین... هیچ کس کامل آفریده نشده که همه چیزاش مطابق میل و سلیقمون باشه... همیشه طوری رفتار کن که دوست داری باهات برخورد کنن... اینارو که رعایت کنی زندگیت میشه بهشت با تمام کمی و کاستیش.... ولی هیچ وقت در هر چیز زیاده روی نکن حتی در عشق. موفق باشی💐

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
منم از وقتی چهره خواهرشوهرم رو شد و اونو شناخت دیگه فهمید یه عمر من راست میگفتم و اون دروغ اخلاقش صد ...

من دوسال و نیم نامزدیم طول کشید و نزدیک ۳ساله عروسی کردم خانوادش هرچقدرم بد باشن منو ب اونا میفروشه اما اونارو ن حتی جلو من باهاشون دعوا افتاده چندین بار ولی بازم قدر منو خوبیای خانوادمو نمیدونه

اونا همیشه تو گوشش میخونن و اینم انجام میده

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜