2777
2789

بچه هام دوقلوان یکیشون چهل روزگی عمل قلب باز شده الان هم که سه ماهشه فهمیدیم رفلاکس داره  

نمیدونم شیر خودم رو بهش بدم یا شیر خشک یا هر دو. میخوام زود زود خوب شه و جون بگیره. اخه یک و نیم کیلو کم داره هنوز.

تلفنی با دکتر ایمان زاده تو تهران ویزیت شد. شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور دکتر داده. خودم هم رژیم شیردهی رو رعایت میکنم اما باز هم ترش میکنه و خس خس داره. نگرانم یه وقت یه چیز اشتباهی بخورم براش بد باشه. خییییلی دو دلم.

تا میتونی خودت بهش شیر بده 

پسر من رفلاکس داشت ،قطره داد بهش دکتر خوب شد سریع ،پدی لاکت روزی پنج قطره 

پسر منم آپتامیل پپتی جونیور میخوره ولی به قول دکتر بدمزه ست بچه ها دوست ندارن 

و صد البته خاصیت شیر مادر رو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی خودت بهش شیر بده  پسر من رفلاکس داشت ،قطره داد بهش دکتر خوب شد سریع ،پدی لاکت روزی پ ...

ممنونم جواب دادی😊 دکتر به دختر منم قطره ایزی کول داده برای هضم لاکتوز. انگار به پروتئین گاوی حساسیت داره. یه روز بهش فقط شیر خشک دادم بهتر بود باز شیر خودم رو دادم قاطی کرد معده اش. نمیدونم شاید هم وسواس گرفتم😭

ممنونم جواب دادی😊 دکتر به دختر منم قطره ایزی کول داده برای هضم لاکتوز. انگار به پروتئین گاوی حساسیت ...

ببین پسر من علاوه بر شیر گاو ،پسته ،مواد غذایی حاوی مواد نگهدارنده و پرتقال ،هندوانهو...  هم میخوره معده ش به هم میریزه ،

ببین خودت از این مدل چیزا نخوردی؟اینا رو هم بذار کنار 

ببین پسر من علاوه بر شیر گاو ،پسته ،مواد غذایی حاوی مواد نگهدارنده و پرتقال ،هندوانهو...  هم می ...

نه هیچی. فقط رب و پیاز  تو  غذا بوده. اگه بخواد به اینا هم واکنش بده که نابودم.