2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیتونم تا احراز هویت فقط میره من که احتمالا به معلم بگم و پاکش کنم چیه مسخره بازی برای من کاربرد نداره وقتی پسرم سیستم عادی نیست 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
والدین گرامی سلام. لطفا اپلیکیشن شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) را از لینک زیر نصب نمایید: https://sh ...

منم از همین رفتم ولی بازم گیر داره و تا احراز هویت میره

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

باسلام چنانچه درنصب وراه اندازی برنامه شادبامشڪل 401402403مواجه شدید✅در ورود به ڪلاس شاد سه علت باعث خطا در احراز هویت دانش آموز میشود:👇۱. -شلوغی سامانه:  راه اندازی را به زمانی دیگر موڪول ڪنید.۲. -فارسی بودن ڪیبورد گوشی: ڪه قبل نوشتن اعدادبایدانگلیسی شود۳. عدم استفاده از تقویم تولد:لطفا جهت ثبت تاریخ تولد برروی مستطیل  ماه وسال ڪلیڪ ڪنین درابتداماه وسپس سال تولدرووارد نمایید درپایان روز تولدراواردنمایید.۴.  بایدحاصل جمع دوعدد راهم درجای مشخص شده بنویسید.⁉️خطای ۴۰۳ یعنی مشڪل  در احراز هویتباید صحت مشخصات شناسنامه ای دانش آموز در سناد چڪ شود ⁉️خطای ۴۰۶ : هر دانش آموز برای ثبت مشخصات شناسنامه ای ۵ دقیقه زمان دارد چنانچه در ۵ دقیقه نتواند اطلاعات خود را ثبت ڪند با خطای ۴۰۶ مواجه می شود در این صورت مجددا اقدام به ثبت مشخصات ڪنید⁉️خطای ۴۰۲ و ۴۰۱ : اگر بعد از ثبت مشخصات دانش آموز با خطای ۴۰۱ یا ۴۰۲ مواجه شدید باید برگردید به مرحله قبل و دوباره مرحله مرحله ای ڪه در حین ثبت آن بودید وارد شود و اگر مرحله ثبت احراز هویت به دڪمه ورود به ڪلاس رسیده بودید و خطای ۴۰۱ یا ۴۰۲ زد باید به قسمت دانش آموز سپس قسمت لیست دانش آموزان بروید و نام دانش آموز را انتخاب ڪنیددر برخی مواقع هم این ڪد به دلیل قطعی شاد می باشد ڪه در زمان دیگر اقدام ڪنید