2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی میکنمم

122 بازدید | 15 پست

ما مسافرت خیلی کم میریم رفت و آمد هم زیاد نداریم با کسی خواهر برادرمم ازدواج کردن من تو خونه تنهام بابام که روزا سرکار و شبا سرش تو گوشی با مامانمم زیاد حرف نمیزنم حوصلم سر میره.

نمیشه که همش با دوستا در ارتباط بود اونا هم زندگی دارن.

یه حس تنهاییه خیلی بدی دارمم 

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

عزیزم منم شرایط شمارودارم باید تنهایی باخودت حالت خوب باشه ماازخودمون فرارمیکنیم همیشه دوستداریم دورمون شلوغ باشه منم گاهی این حس رودارم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

«یه جمع کوچیک ولی پرانرژی ساختیم 💫جایی برای حرف‌های واقعی، خنده‌های خودمونی و انرژی خوب 🌿اگه دنبال ...

گروه؟ 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

خیلی خوب درکت میکنم تازه من شرایط زندگیم طوری واقعا تحت فشارم چون کسی نیس ی دره دلداری بهم بده

اره میفهمم..چرا با مامانت حرف نمیزنی ..

چون یا بحث رو میبره سر غیبت و کلی حرص میخوره از کارای اطرافیان و یا حرف زدنمون اخرش منجر به دعوا میشه

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

چون یا بحث رو میبره سر غیبت و کلی حرص میخوره از کارای اطرافیان و یا حرف زدنمون اخرش منجر به دعوا میش ...

توخواهرمنی...من خواهرم اینجوره‌..با مامانمدهمیشه تهش دعواشون میشه...البته همیشه اون دعوا را میندازه..سعی کن صیرتو زیاد کنی

یه حس غم وحشتناکی دارم چند وقته🙂

میفهممت عزیزم اون حس ازدرونت میاد ربطی ب بیرون نداره وقتی ازدرون حالمون بد بشدت حس تنهایی داریم منم اینطوریم