2777
2789
عنوان

اونایی که برنامه شاد رو کصب کردم بیان کممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 4618 بازدید | 37 پست

خیلی اسونه 

اول باید نصب کنی بعد اگر به مشکل بر خوردی باید مرورگر گوشیت بروز باشه اگر نیست بروزش کن و مرورگر باید کروم یا فایرفاکس باشه بعد موقع احراز هویت صفحه کلید انگلیسی کن و تاریخ تولد اینارو هم تو لیست تقویم خود همون هست و اینکه عدد امنیتم باید جمعش بنویسی

معلم خودش میتونه شماره رو اد کنه

گلم کلا معلمم هم به مشکل خورده تو نصب و اینا ولی واقعا حداقل به درد استثنایی ها که پسر منم جزوش هست نمیخوره نمیدونم اموزش پرورش چه اصراری به نصبش داره

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاریخ تولد دستی وارد کنی ارور میده.

نه من از تو خود برنامه انتخاب میکنم دستی نمیزنم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
گلم کلا معلمم هم به مشکل خورده تو نصب و اینا ولی واقعا حداقل به درد استثنایی ها که پسر منم جزوش هست ...

درست میگی 

حق باشماست 

ولی تو کلاس دخترم خیلیا نتونستن عضو شن مدیر اد کرد 

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
تااحراز هویت میره بعدش یه کد میاد میگه بعداسعی کنین الان مقدور نیست

احراز هویتو میزنی 

رمز امنیتی رو درست میزنی؟؟؟؟

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
درست میگی  حق باشماست  ولی تو کلاس دخترم خیلیا نتونستن عضو شن مدیر اد کرد

اره چی بگم والا خیلی ها مشکل دارن باهاش 🤪🤪🤪🤪من که این شکلی شدم دیروز همش درگیر بودم 😄

اره چی بگم والا خیلی ها مشکل دارن باهاش 🤪🤪🤪🤪من که این شکلی شدم دیروز همش درگیر بودم 😄

منم خیلی ور میرفتم 

بعد فهمیدم تاریخ تولد و باید با تاریخ خودش بزنم نه دستی 

کسایی هم ک نتونستن مدیر ادکرد

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
منم از همین رفتم ولی بازم گیر داره و تا احراز هویت میره

مرور گرتون آپدیت میخواد 

منم این مشکلو داشتم درست شد

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
منم خیلی ور میرفتم  بعد فهمیدم تاریخ تولد و باید با تاریخ خودش بزنم نه دستی  کسایی هم ک ...

حالا باید ببینم چی میشه 

مرور گرتون آپدیت میخواد  منم این مشکلو داشتم درست شد

نه اپدیته گلم همه چی درسته تا اهراز هویت میره حتی اسم پسرم میاد بقیه اش نمیشه