2777
2789
عنوان

خوشحالم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 19 پست
اینجا با پسر مشکل دارن....اگه کسی بگه دوست دارم بچم پسر باشه جرررررررش میدن😁

با پسر مشکل ندارن،اخه یسریا خیلی بی نمکن و پسرو خیلی بالا میبرن

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پسر مشکل ندارن،اخه یسریا خیلی بی نمکن و پسرو خیلی بالا میبرن

دیگه گذشت اون زمونا خواهر....هرکس سلیقه ای داره دلیل نمیشه به بالاتر یا پایین تر بودن

خودم از مجردیم عاشق پسربچه ها بودم خداروشکر بچم پسر شد

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
دیگه گذشت اون زمونا خواهر....هرکس سلیقه ای داره دلیل نمیشه به بالاتر یا پایین تر بودن خودم از مجردی ...

اره بابا اونا که اینچوری فکر میکنن بی فرهنگن،منم عاشق دختر بودم خداروشکر بچم دختر شد

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤

من بچه اولم دختر بود توراهیمم دختره و خیلی خوشحالم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم که خونه ام رو با برکت کرده خداروشکر پررزق و روزی هم هست از وقتی نطفه اش گرفته روزیمون زیاد شده و خدا به روزیمون برکت داده قربون هر دوشون برم که فقط دل میبرن

الهم عجل لولیک الفرج