سلام دوستان من دو هفته پیش نی نیمو تو هفته ۲۲ از دست دادم دهانه رحمم باز شده بود و کاری از دستم برنیومد تا رفتم بیمارستان بچه اومده بود پایین و با درد فراوان زایمان طبیعی کردم .الان تو شرایط خیلی بدی هستم هر شب خواب بچمو میبینم خیلی دلم براش تنگ شده هر چه سریع تر دوست دارم باردار بشم تخمدانام پلی کیستیک بود با دارو باردار شده بودم میترسم دیگه نتونم باردار بشم تو رو خدا اگه کسی همچین تجربه ای داره بیاد کمکم کنه چند ماه بعد دوباره میتونم اقدام کنم 😭😭😭😭😭😭😭
سلام عزیزم. من یک ماه پیش پسرم تو۱۴ هفته سقط شد و از دستم رفت. دل منم مثل شما خورده خاک شیره و زندگیم از این رو به اون رو شد . میتونم بپرسم شما چه اتفاقی براتون افتاد؟ چطور فهمیدین دارید سقط میکنید؟
سلام عزیزم. من یک ماه پیش پسرم تو۱۴ هفته سقط شد و از دستم رفت. دل منم مثل شما خورده خاک شیره و زندگ ...
متاسفم عزیزم .من درد داشتم یهو شب دردم گرفت و بعدش افتادم به خونریزی شدید دردشم اول مث درد پریود بود اما یواش یواش انقباضات منظم و شدید گرفتم اواخرم ک انقدر درد داشتم نمیتونستم نفس بکشم تا میومدم نفس بکشم بازم میگرفت درد خیلی سخت بود برا من😔😔😔😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفم عزیزم .من درد داشتم یهو شب دردم گرفت و بعدش افتادم به خونریزی شدید دردشم اول مث درد پریود بود ...
من که ده روز خونریزی داشتم! نفهمیدن از چی بعدم مثل شما درد گرفتم و تا رسیدم بیمارستان سقط شد! البته به من گفتن عفونت شدید هم داشتم از روز قبلش! طول دهانه رحمم ولی بلند و بسته بود تو سونو دو روز مونده به اخر!
من که ده روز خونریزی داشتم! نفهمیدن از چی بعدم مثل شما درد گرفتم و تا رسیدم بیمارستان سقط شد! البته ...
به من گفت احتمال زیاد کوتاهی سرویکس و نارسایی بوده گفتن بارداری بعدی باید با دقت طول سرویکست اندازه گیری بشه در صورت نیاز سرکلاژ بشی اما من خودم فکر کنم بچه پایین اومده بود تو تعطیلات عید بود و کرونام اومده بود من سونو نتونستم برم همش لگداشو توی واژنم احساس میکردم تجربه هم نداشتم کار زیاد میکردم بیست چهار ساعت سرپا بودمو کار انجام میدادم فکر کنم خیلی از عوامل دست بدست هم دادن ک این اتفاق برام افتاد
به من گفت احتمال زیاد کوتاهی سرویکس و نارسایی بوده گفتن بارداری بعدی باید با دقت طول سرویکست اندازه ...
منم فقط یک عامل نبود😔من هم پولیپ تشخیص دادن هم افتادم به خونریزی نمیفهمیدن دلیلش چیه! عفونت ادراری گرفتم همونم انقباض داد😭 ولی من طول رحمم ۵۲ بوده یعنی ممکنه بازم نارسایی بوده باشه؟ خیلی احساس بدبختی میکنم
منم فقط یک عامل نبود😔من هم پولیپ تشخیص دادن هم افتادم به خونریزی نمیفهمیدن دلیلش چیه! عفونت ادراری ...
باید با دکتر مشورت کنی امکان داره یهو دهانه رحم کوتاه بشه یا نرم بشه .من چی بگم بعد دوسال دکتر رفتنو دارو مصرف کردن باردار شدم اصلا دیگه امیدی برام نمونده
باید با دکتر مشورت کنی امکان داره یهو دهانه رحم کوتاه بشه یا نرم بشه .من چی بگم بعد دوسال دکتر رفتنو ...
سلام عزیزم من چند بار خواستم تایپک بزنم ولی به دلایلی نتونستم ولی الان تو یه این تایپک شما میگم من بعداز 5سال نازای به خاطر تخمدان پلی کیستیک وحتی یک بار عمل خدا خواست وبه یک سه قلو حامله شدم که یکیشون افتاد اینو بگم که فقط خود خدا وقتی که اصلا فکرش نمیکردم حامله شدم اینم بگم دکتر زیاد رفتم و چند دوره هم متفورمی خوردم و متاسفانه 28هفته و چند روز بدنیا اومدن و بعداز یک روز چون دستگاه نبود مردن تازه طبیعی زایدم واینکه از هفته 23 متوجه شدم اومدن پایین ولی دکتر گفت استراحت کن خلاصه قسمت نبود و آسمانی شدن بعد از6ماه دقیق من حامله شدم واون رو هم بااین که سرکلاژ کردم در هفته 24 وچند روز از دست دادم که دلیلش عفونت سرکلاژ و اشتباه دکتر که اینجا نمیتونم دقیق بگم بود باورت نمیشه بعداز یک ماه پریود شدم وماه دوم حامله شدم و ولی وقتی رفتم سونو ضربان قلبش میزد باورم نمیشد من فکر کردم کیست دارم استراحت مطلق کردم و سرکلاژشدم هفته 13واینم بگم دکترم بعداز سرکلاژامیدی به موندن بچه نداشت میگفت رحمت کاملا بازه ولی خدا خواست وموند حتی توی هفته 36که سرکلاژرو باز کرد دهانه رحم تا 39 هفته باز نشدو من مجبور شدم سزارین کنم اینارو گفتم بدون هیچ برگی بی حکمتش نمیفته اگه بخواد بهت میده مطمعن باش امیدوارم بهت بهترین بده
اگه تهران هستی حتما واسه حاملگی بعدت برو بیمارستان شریعتی دکتر ال یاسین خیلی عالین من اونجا میرفتم دکتر خیلی کارشون عالیه درسته بیمارستان دانشگاهی ولی عالیه من دومین زایمان دکتر خصوصی بود خیره سرم