2777
2789
عنوان

بارداری بعد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 76 پست
منم شیش ماه پیش پسرمو تو شیش ماهگی از دست دادم تصادف کردم کورتاژ شدم  الان شیش ماه میگذره دقیق ...

خیلی سخته من که دارم دیوونه میشم .اقدام نکردی برای بارداری دیگه ؟

خدایا یه معجزه بهم نشون بده 😭😭😭😭😭😭
منم تخمدان پلی کستیک داشتم قرص خوردم باردار شدم این مشکل خیلی هاست نگران نباش عزیزم  انشالله د ...

میشه بپرسم چه دارویی مصرف کردی؟ من ک یک سال متفورمین و دوفاستون میخوردم اخرین اقدامم که باردار شدم با گنال اف و لتروزول بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته من که دارم دیوونه میشم .اقدام نکردی برای بارداری دیگه ؟

چرا میخام اقدام کنم ولی نیاز به ازمایشات و سونو گرافی هست ک نگرانم برم تو این شرایط یا ن 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

من هم دیروز بچمو به خاطر از کار افتادن قلب تو ۸ هفتگی سقط کردم😭😭😭 وااای به دل شما که تو پنج و شش ...

خیلی اتفاق بدیه مخصوصا وقتی با تمام وجود منتظری که بغلش کنی .چشم حتما دعات میکنم شمام مارو دعا کن 

چرا میخام اقدام کنم ولی نیاز به ازمایشات و سونو گرافی هست ک نگرانم برم تو این شرایط یا ن 

لعنت به این شرایط فکر کن من دو سه هفته بچم پایین اومده بود سنو باز نبود برم دکترمم از اسفند تعطیل کرد رفت .همه امیدمو از دست دادم هی میگم اگه دیگه باردار نشم چی انقدر فکر و خیال دارم افسردگی گرفتم 

تو بیمارستان گفتن احتمالا دهانه رحمت کوتاه شده چون مشکل دیگه ای نداشتم .طول سرویکسم ۳۲ بود اما دکترم ...

عزیرم متاسفم 

خدا بهت ارامش بده 

۶ ماه باید فاصله بدی

و بارداری بعدی حواست باشه سرکلاژ کنی

منم سقط داشتم بعد سه ماه باردار شدم الانم تو نه هفتم دعا کنید بمونه برام

عزیزم انشالله که صحیح و سالم بدنیا بیاریش چند هفته سقط داشتی ؟ دلیلش مشخص شد ؟ 

عزیرم متاسفم  خدا بهت ارامش بده  ۶ ماه باید فاصله بدی و بارداری بعدی حواست باشه سرکلاژ ...

همش استرس دارم که دیگه باردار نشم نمیدونم چرا .مامانم میگه بعد سقط دیگه زودتر باردار میشی اخه خیلی اذیت شدم برای بارداریم کلی پول خرج کردمو رفت و امد و دکتر تا باردار شدم 😭😭😭😭😭

عزیزم انشالله که صحیح و سالم بدنیا بیاریش چند هفته سقط داشتی ؟ دلیلش مشخص شد ؟ 

من سونو ان تی رو ک رفتم متوجه شدم جنین رشدش متوقف شده و تو هشت هفته مونده

بعدش من بعد نزدیک پنج هفته فهمیدم دیگ اخه ن درد داشتم ن لکه بینی

بعدشم که باجون کندن سقطش کردم

۰
همش استرس دارم که دیگه باردار نشم نمیدونم چرا .مامانم میگه بعد سقط دیگه زودتر باردار میشی اخه خیلی ا ...

توکلت به خدا باشه گلم

سهی کن همش مثبت فک کنی

باور کن بدن نسبت به افکار منفی واکنش نشون میده

۰
لعنت به این شرایط فکر کن من دو سه هفته بچم پایین اومده بود سنو باز نبود برم دکترمم از اسفند تعطیل کر ...

دقیقا مثل من فکر و خیال و استرس ادمو دیوونه میکنه امیدوارم دوباره باردار شی

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی