2777
2789
گوشی خواهرم آیفون نیست ولی بازم نمیتونه وارد بشه کلا آموزش و پرورش عرضه نداره یه برنامه درست بسازه ...

واي هر كاري ميكنم نميتونم مشخصاتو وارد كنم همش خطا مياد

اللهم ارزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک خدایا ما را پاکیزه بپذیر🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا الله  نسخه آیفون و نسخه وب،  گذاشتن تو سایت میشه دانلود کرد

نشد هر كاري ميكنم نميشه

نشد هر كاري ميكنم نميشه

برنامه شاد ایرانی  برنامه ایرانی روی آیفون نمی یره ولی میشه چون مامان منم نصب کرد 

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️
من الان با نسخه وبش دارم کار میکنم مشکلی نداره

ببين نصب كردم تا ميام مشخصات بنويسم ميزنه خطا اصلا نميداره وارد كنم

ببين نصب كردم تا ميام مشخصات بنويسم ميزنه خطا اصلا نميداره وارد كنم

مرور گرت رو آپدیت کن درست میشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   

سلام عزیزم حالتون چطوره ؟

چند روز هست که نام کاربریتون منشن نمیشه و به رنگ آبی در نمییاد . گفتم اطلاع بدم چون طبق همیشه من همه دوستان رو صدا میزنم اما بعد اون یک روز که سایت قطع شد نصف نام کاربری ها منشن نمیشه ..🌹🌹🌹🌸

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧