2777
2789
N5 چ رنگی میده گلم؟؟؟ مشکی طبیعی میخام نه پر کلاغی

قهوه ای تیره شسته بشه تم زیتونی میده صورتو بازمیکنه  رنگهای خیلی تیره مجبوره دوسه هفته یکبارکاسه رنگ دست بگیری واسه سفیدیای جدید 

میشه برای باردارشدنم یه صلوات بفرستین  
ببخشید اصلا واریاسیون واسه چیه؟؟؟😁

بیشتر واسه خنثی کردن رنگ‌ های مزاحم مثلا کسی که دکلره کرده و زرد یا نارنجی شده اونا رو از بین‌میبره ....

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملکول های واریاسون چون درشت هستن روی مویی که دکلره نیست خیلی  وارد نمیشن عزیزم

عزیز دلم من ارایشگاه کارمیکنم که دارم راهنماییش میکنم حتما تجربه کاری دارم 

میشه برای باردارشدنم یه صلوات بفرستین  
عزیز دلم من ارایشگاه کارمیکنم که دارم راهنماییش میکنم حتما تجربه کاری دارم 

چه جالب همکاریم😁 من هم سالن دارم 

موفق باشی عزیزم

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
قهوه ای تیره شسته بشه تم زیتونی میده صورتو بازمیکنه  رنگهای خیلی تیره مجبوره دوسه هفته یکبارکاس ...

خانمی منم مثل استارتر سفیدی موهام زیاده رنگ مو دورلایت ۳.۱قهوه ای خاکستری تیره روش نوشته گرفتم،هنوز نزدم به موهام،این n3 مثل همینه؟

[QUOTE=132702389]خانمی منم مثل استارتر سفیدی موهام زیاده رنگ مو دورلایت ۳.۱قهوه ای خاکستری تیره روش& ...

خودم جایی هستم وگرنه از رنگ مو خودم با شمارش می فرستادم  از نت برداشتم این عکسو همین مارک هست