2777
2789
عنوان

واقعا دلیل اینکه اینهمه خیانت زیاد شده چیههه؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 46 پست

والامن خیانتو توفامیلاک ندیدم هم فامیل ازاد داریم هم معتقد

تونی نی سایت دیدمو

تودروهمسایه شنیدم ک فلانی ب زنش خیانت کرده همین 

شماها ب چشم دیدین؟

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
تو همه رقم ادم دیده میشه... علتشم تنوع طلبی و پول دوستیه...  یجا خوندم تو صفحه روانشناسی   ...

خیلی بده

فکر کردن بهشم اذیت کنندس

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی دوتا از تحصیل کرده ترین و پولدار ترین و موجه ترین مردای فامیلمون دیدم

جفتشونم خانوماشون مثل ماه خوشگلن

یکیشون ک مسن تره زن صیغه میکنه

جوون تره دوس دختر میگیره بعد جالبه زن خودشم مجردیاش دوس دخترش بود خیلیممممممممممممممم خوشگل و خانومه 

نمیدونم چرا واقعا میرن خیانت میکنن

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
من خودم بیشتر تو خانواده های آزاد دیدم😕

منم 

حتی بعضی ها شوهراشون با دوستای صمیمی خانومه که کلی هم رابطه ی خانوادگی داشتن بهشون خیانت کردن

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
والامن خیانتو توفامیلاک ندیدم هم فامیل ازاد داریم هم معتقد تونی نی سایت دیدمو تودروهمسایه شنیدم ک ...

بله متاسفانه دیدم

من توی دوتا از تحصیل کرده ترین و پولدار ترین و موجه ترین مردای فامیلمون دیدم جفتشونم خانوماشون مثل ...

میگن هر گل یه بویی داره !!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
من توی دوتا از تحصیل کرده ترین و پولدار ترین و موجه ترین مردای فامیلمون دیدم جفتشونم خانوماشون مثل ...

واااای خدای من😵😵

من از نزدیک دیدم هیچ مشکلی هم تو زندگیش نداره ولی بازم کشش به جنس مخالف داره 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

خیانت تو زن متاهل مرد متاهل دیدم که به اسم مسلمون هستن ولی درواقع نیستن تو یه سری ادما هم دیدم ک اصلا معتقد به هیچی نیستن بیتر از جنبه اعتقاد انگار که اصن مد شده و فضای مجازی راحت تر این امکان میده که طرف تو خونه نشسته و به همسرش خیانت میکنه😔

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
اووووف خدا لعنت کنه هر چی ماهوارو اینستا و یدبختی.........

منم به نظرم ماهواره و اینستا خیلی نقش دارن

مد شده

الان خانوما هم دوز پسر دارن دیگه حتی متاهلا شیطونااا

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود