2777
2789
عنوان

واقعا دلیل اینکه اینهمه خیانت زیاد شده چیههه؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 46 پست

یه سوال بپرسم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

یکی از فامیلای ما داماد و نوه داره و خیانت کرده

زنش خیلی داغون شد

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به نظرم ماهواره و اینستا خیلی نقش دارن

باور میکنی ماهواره رو کسی دیگ نگا نمیکنه هر چی هس از این گوشیه

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
واااای خدای من😵😵

دوتاشونم از نزدیک ترین فامیلا هستن ک خیلیم برای بقیه خوبن یعنی بخدا هر کی ندونه فکر میکنه از اینا بهتر وجود نداره 

حالا خدایی از این کارشون بگذریم ادمای بدی نیستن ولی دلم برا خانومای جفتشون میسوزه 

تازه مسن تره نوه هم داره خیلیمممممممممممممممممممم ادم سرشناسیه

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
من توی دوتا از تحصیل کرده ترین و پولدار ترین و موجه ترین مردای فامیلمون دیدم جفتشونم خانوماشون مثل ...

انگار یه جور شده براشدن عادت

بهش معتاد شدن

ورگرنه اگه یه کم واقع بین باشیم میبینی همه ی زن ها عین همن و یه زن از زن دیگه چیز بیشتری نداره که مردا این همه به زناشون خیانت میکنن

باور میکنی ماهواره رو کسی دیگ نگا نمیکنه هر چی هس از این گوشیه

تو اطرافیان ما نگاه میکنن ولی

مخصوصا فیلمارو

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
دوتاشونم از نزدیک ترین فامیلا هستن ک خیلیم برای بقیه خوبن یعنی بخدا هر کی ندونه فکر میکنه از اینا به ...

همین یکارشون بسه برای دلیل بد بودنشون

آره من شوهرم نزاشته اینستا نصب کنم به راحتی میتونی به کسایی که نمیشناسی پیام بدی و باهاشون رابطه د ...

اون ک هیچ ب محض باز شدن صفحه اینستا هزار جون زن و دختر رنگ بارنگ عملی پر از عشوه های خرکی میاد بالا مردا هم ک عقلشون ب چشمشونه

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
تو اطرافیان ما نگاه میکنن ولی مخصوصا فیلمارو

اها جفتشونم ماهواره دارن و حجاب و اینام براشون مطرح نیست کلا

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
ما جنبه فضای مجازیو نداشتیم تو ایران به بدترین شکل استفاده میشه در صورتی که خیلی میشه به شکل مثبت از ...

مردا هار ان هاااااااااااااااااااررررررررر

بخدا بعضیاشون جنبه ندارن سلامشونم کنی سریع میگن پایه ای؟مکان دارم  

ما جنبه فضای مجازیو نداشتیم تو ایران به بدترین شکل استفاده میشه در صورتی که خیلی میشه به شکل مثبت از ...

دقیقا 

ظرفیت هیچی رو نداریم

از همه چی به طریقه ی بدش استفاده میکنیم