2777
2789

من نمیدونم واقعا اسمش چیه تعصبه غیرته چمیدونم.ولی مثلامن اصلا نباید عکس از خودم تو گوشیم داشته باشم اگه ببینه گوشیمومیگیره.یا اینکه اصلا نمیزاره من برم دم در اشغال بزارم😀نخندینا ولی یبار اومد دید اشغالا دم دره کلی دعوا کرد چرا رفتی گذاشتی؟تنها هم بیرون نمیزاره برم.بچها من چیکار کنم این یکم حساسیتش کم بشه بعضی وقتا خیلی خسته میشم خیلی.بعضیوقتها هم گوشیمو نگاه میکنه که من از این کارش متنفرم.

غیرتی نیست شکاکه 

یعنی واقعا مشکلی نداری ؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا سنت گمه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

آشغالا که وظیفه اقایونه معمولا😅

اگه خیلی زیاد نباشه عادیه بین مردا 

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
نه ما هر دو عاقل و پخته ام و حد و حدود ازادی همدیگه رو میدونیم

یجوری نوشتی ن ما عاقلیم دور از جون استارتر 

انگار بقیه جاهل ان😑😒

اینقد خوشم میاد از اونایی ک از من بدشون میاد😉😁

اولین باره عکس نداشتن توی گوشی رو می شنوم

به نظرم مشکل شخصیتی دارن و یا شاید یه نوع اختلال

حتما روانشناس برید

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡