2777
2789
عنوان

سیگاری ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4751 بازدید | 79 پست

[QUOTE=132673699]اره فکر کنم  اون کارو کردن از سر من بندازن واقعا هم دیگه بعد اون نرفتم سمتش  نمیدونم ضرر ...[/QUOTEی پرس و جو میکنم، اوکی بود ی عمر دعات میکنم ننه😁😁❤️

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
شما سیگاری نیستی، نمیدونی کاری داره یا نه...  در ضمن، دختر و پسر نداره عنوان تاپیک دعوت از سی ...

یواش یواش که وجود بچه رو تو دلت حس کنی دیگه حس مسئولیتی که پیدا میکنی بهت این اجازه رو نمیده که بکشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی بابت آرزویه خوبت حتما پیدا میکنم کتاب رو❤️🙏

قربونت عزیزم😘😘😘

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
برای ترک سیگار هربار سیگار هوس کردی سریع یه کوچولو  نمک بریز کف دستت بخور ترک میشه انشالله

فشار خون بعدشو چ کنه 😁

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
سعی میکنم گوش بدم ب حرفت😔 آره درست میگی، فک نکنم مادر خوبی بشم اصلا

چرا همین که بفکر ترک افتادی یعنی مسئولیت پذیری،من بابام سی سال سیگاری بود دو بار قلبش گرفت بخاطر سیگار تا ترک کرد من همش سیگاراشو قایم میکردم میرفت پیدا میکرد آخر با کشمش ترک کرد بجای سیگار همش کشمش میریخت تو جیبش میخورد

اینطور ک معلومه ارادشو داری فقط یچیزی دور از جون خدایی نکرده ریه‌ی آسیب‌مذیر در مقابل کرونا توانش ...

چشم عزیزم

امیدوارم تا چند روز دیگه بیام پست بذارم ک ترک کردم🙈☺️

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
خدا رحمتش کنه... بابای من بعد سی سال سیگارو ترک کرد😍♥️

خدارو شکر بابای من هرگز سیگار نمیکشه عوضش شوهرم تلافی کرده مدام سر درد دارم بخاطر سیگار هاش 😥😖

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
آخی. خدا حفظش کنه ولی بخاطر نی نی مجبوری ترک کنی چون رو مغزش اثر میذاره و خدای نکرده ناهنجاری و یا م ...

😭😭😭

خدارو شکر بابای من هرگز سیگار نمیکشه عوضش شوهرم تلافی کرده مدام سر درد دارم بخاطر سیگار هاش 😥😖

بوی سیگار اطرافیان رو اذیت میکنه ولی واسه کسی که خودش سیگاریه خوشاینده....

انشاالله همسرت ترک کنه♥️

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
به اونجاش فکر نکرده بودم 🤔

عزیزم 😂😘

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
خوشحال نیستی نی نی داری .شوهرت ناراحت نیست سیگار میکشی

بد بختیم همینه دیگه

جفتمون سیگاری هستیم

😭😭😭

آره الان گریه کنی ترک کنی خیلی بهتره که بعد ها گریه کنی. ولی دمت گرم اگه ترک کنی میشی مادر نمونه که بچش بدنیا نیومده کلی مادری کرده. 💖💖💖💖💖💖🌹🌹🌹

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم