2777
2789

از خودم دیگه خوشم نمیاد آدم بی مصرفیم

من ۷ ساله مدام دستم تو موهامو بازی میکنم باهاشون زبر باشه میکنم 

چند ساله وسواس بیماری پنداری دارم زندگیم سیاهه بابتش از استرسش حتی وزن کم کردم 

کسی که خیلی دوسش داشتم ولم کرده من بعد دو ماه هندز تو فراغش گریه میکنم 😭😭💔

از وقتی اون رفت موردای بالایی عود کرده 

دیشب دستم تو موهام بود اشکم رو گونه هام و هم زمان نگران بودم نکنه فلان مریضیو دارم و داشتم فکر میکردم همه زبان انگلیسیشون خوبه یا هنری بلدن و یا ورزشی بلدن ولی من هیچ

پایان دادن به این زندگی نکبت واقعا واجبه

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن اگه خودت را مشغول کاری کنی، هدفی برای خودت بگذاری و دنبالش باشی، تمام این مشکلاتی که نوشتی به تدریج از بین میره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

به نظرم به افکارت پایان بده نه زندگیت 

همه اینایی ک گفتیو منم هرروز دارم تجربه میکنم اما احساس بدبختیو خودمو بکشمو اینا دیگه چسیه🤌

قوی باش 

از روزانه پیاده روی کردن تو یه پارک خوشگل شروع کن 

هر قدمی ک برمیداری حالت بهتر میشه 

برو دکتر.. از رفتن اون ادم افسرده شدی همین.. مثال اگر جای خاب نداشتی یا شبو گرسنه میخابیدی یا بیماری لاعلاجی داشته باز ی چیزی ولی فقط افسرده یی همین

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

باید بری مشاوره.هیچکس جز خودت نمیتونه کمکت کنه.همه ما تو زندگیمون درد و مشکل داریم هرکی یمدل درگیره تو این دنیا..حتما از خدا کمک بخاه باهاش خلوت کن حرف دلی بزن سبک میشی. مراقب خودت باش نذار شیطان بهت چیره بشه