2777
2789
عنوان

سیگاری ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4751 بازدید | 79 پست
قربونت برم من 10 سال سیگاریم، با این چیزا نمیتونم خودمو گول بزنم

به اون نی نی قشنگت فکرکن که با کشیدن سیگار چه ضرری بهش میرسونی بعدشم عزیزم تو باید الگو باشی واسه ی بچت ، اتفاقا باید خودتو گول بزنی تا ترکش کنی وخودتو عادت بدی به چیزای خوب

بدتره که اونطوری.آدم  میگه هدر میره میکشه 😂

🤣🤣🤣🤣🤣

بیگ لااااایک👍

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دود سیگار هم اندازه خود سیگار کشیدن ضررداره بلکه بیشتر...فقط باید اراده کنی ک دیگه نکشی جلو ضررو از ...

دقیقا

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
این ک اعتیادش روانیه کاملا درسته روش خوبی هم پیشنهاد دادی ولی میدونی، هر چیزی انگیزه میخواد...&nbs ...

عزیزم یه کتابی هست خیلی از سیگاری ها باهاش ترک کردن ولی متاسفانه الان اسمشو یادم نمیاد.

تو نت سرچ کنی شاید پیدا کنی...

هیچ راه حل خاصی هم نداده فقط چون حالت هایی رو که موقع ترک سیگار باهاش مواجه میشی رو توضیح داده راحت تر میتونی باهاش کنار بیای...

میفهممت عزیزم ولی باید تلاشتو بکنی دیگه.....

انشاالله ترک میکنی و نی نیت سالم میاد بغلت♥️♥️♥️

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
دوست بابام خدا رحمتش کنه ترک کرده بود سیگارو بخاطر ریه اش بعد همیشه سیگار خاموش دستش می‌گرفت 😂 آدم ...

خدا رحمتش کنه...

بابای من بعد سی سال سیگارو ترک کرد😍♥️

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
نمیدونم به درد شما میخوره یا نه یدفعه ۱۵ سالگی به دوستم گفتم من یدفعه سیگار میکشم بالاخره مامانم شنی ...

به جای سیگار تو پیپرش مریم گلی ریخته بودن؟ 

برای بارداری ضرر نداره؟ 

به اون نی نی قشنگت فکرکن که با کشیدن سیگار چه ضرری بهش میرسونی بعدشم عزیزم تو باید الگو باشی واسه ی ...

سعی میکنم گوش بدم ب حرفت😔

آره درست میگی، فک نکنم مادر خوبی بشم اصلا

عزیزم یه کتابی هست خیلی از سیگاری ها باهاش ترک کردن ولی متاسفانه الان اسمشو یادم نمیاد. تو نت سرچ ک ...

مرسی بابت آرزویه خوبت

حتما پیدا میکنم کتاب رو❤️🙏

اوهوم😔

آخی. خدا حفظش کنه ولی بخاطر نی نی مجبوری ترک کنی چون رو مغزش اثر میذاره و خدای نکرده ناهنجاری و یا مشکلات ریه و آسم و خیلی مشکلات دیگه.... هر وقت خواستی بکشی یاد حرفام بیوفت

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
سعی میکنم گوش بدم ب حرفت😔 آره درست میگی، فک نکنم مادر خوبی بشم اصلا

اصلا این فکرو نکن.

همین که از الان به فکر سلامت فندقت هستی یعنی مادر خوبی میشی😍