2777
2789
عنوان

تو رو قران کمک کنید قضاوت کنید کی اشتباه میکنه خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 77 پست
تو روستا هستم کرونا نیست کاش نوشته بودم گیر به کرونا نمیدادین الان سوالم چیزه دیگس 

به شوهرت از لحاظ ج....ی برس و بهش مهربونی و محبت کن که یه دخترو میبینه پاهاشو باز نکنه براش🙄🤨🤨

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت بشم یه نفر انسان رهنمایی کردم بخدا تو جمع میخواهد گریم بگیره

ببین عزیزم با شوهرت لج کنی، لج میکنه 

گاهی وقتا  آدما جو گیر میشن یه اداهایی در میارن دلیل نمیشه بگی آره حتما ی چیزیشه 

میفهمت خاک تو سر دختره  عزیزم دختره معلومه شله و اینکارس باهاش کاری نداشته باش که نقطه ضعف ازت ...

طلاق راحل خوبیه

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
عزیزم اروم باش  هردومقصرن هم شوهرت هم اون دختر به هرحال مقید هم نباشه ادم بازم عرفه جامعه میگه ...

بخدا دارم روانی میشم از شوهرم متنفر شدم طلاق میخوام بگیرم بهش گفتم دیگه نمیخوامت 

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
به شوهرت از لحاظ ج....ی برس و بهش مهربونی و محبت کن که یه دخترو میبینه پاهاشو باز نکنه براش🙄🤨🤨

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شوهرامون بهمون نرسن بريم پاهامونو باز كنيم يعني؟؟

طلاق راحل خوبیه

دیووونه شدددددددی همهدخانوما خیانت دیدن اونم چنتا چنتا باز عاقلانه تصمیم میگیرن این تصمیمه که گرفتییی😐😐😐😐😐

سنگ شانس من سنگ توالته ...😒                              سومین کاربریمه😒

نه بابا طلاق چیه، تا تقی ب توقی میخوره طلاق 

اول مطمئن شو، بعد ب یکی ک باهاش صمیمی بگو ک بره زیر زبون شوهرت ک تو با دختر فلانی دوستی، ببینه چی میگه 

اگه چیزی باشه ب اون میگه، اونوقت تصمیم بگیر