2777
2789
عنوان

تو رو قران کمک کنید قضاوت کنید کی اشتباه میکنه خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 77 پست
تو این کرونا مهمونی میرین🤷🤷🤷 بعد من دلم لک زده واسه مغازه سرکوچمون

تو روستا هستم کرونا نیست کاش نوشته بودم گیر به کرونا نمیدادین الان سوالم چیزه دیگس 

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم اروم باش، سعی کن هیچوقت جایی ک اون دخترس، نرید  فعلا تا مطمئن نشدی زیاد ب آقاتون گیر ن ...

قربونت بشم یه نفر انسان رهنمایی کردم بخدا تو جمع میخواهد گریم بگیره

من الان راهنمایی خواستم حالم بده شما مگین کدام دختر ؟

میفهمت خاک تو سر دختره 

عزیزم دختره معلومه شله و اینکارس باهاش کاری نداشته باش که نقطه ضعف ازت یاد نگیره 

به شوهرت نمیدونم چی بگم اخه 

سنگ شانس من سنگ توالته ...😒                              سومین کاربریمه😒

عزیزم اروم باش 

هردومقصرن هم شوهرت هم اون دختر 

شوهرتون جنبه نداشته اون دخترم جلف و بی حیابوده واسه خودش عقده ریخته یه چش غره بهش میرفتی یا باشوهی میگفتی عزیزم زشته یکم سنگنین باش 

شاید بهش میفهموندی داره غلط زیادی میکنه 

اه اعصابم خورد شد کم نیستن ازین دخترای بیشور ومردای کم ظرفیت ک کلی زندگی رو پاشوندن 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

قربونت بشم یه نفر انسان رهنمایی کردم بخدا تو جمع میخواهد گریم بگیره

عزیزم من هنگم بمیرم برات

گروه   زرد ..وزن قبل بارداری 58 // وزن شروع 77/ وزن فعلی؟؟هدف 55 //  من میتونم همیشه سر 5 ماه باید بتونم بسم الله ...

عزیزم دختره روبکش کنار بگو خواهشا مواظب رفتارت درمع باش خواهرانه میگم یکم سرسنگین تربرخورد کن واسه یه دخترخوب نی.خودش حساب میا دسش

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید
منظورت چیه پاشو باز میکرد حرکت زشت میکرد؟ دختره فامیل توعه یا شوهرت؟چقد بد توضیح دادی  یکم واضح ...

تو جمعم درست نمیتونم توضیع بدم دختر فامیل من خاک بر سر