2777
2789

کاسرتدت باید سفت باشه دوما ژله نباید داغ باشه سوما کاستردت خوب باید سفت شه ودر ضمن ژله رو اروم با ملاقه بریز نه زارت یهو بریزی که همینی که فرمایش کردی میشه باهم قاطی میشن

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین کاسترد رو بزار یخچال .حد اقل یه ساعت بمونه سفت بشه بعد ژله رو بریز

کاستراینجوریه که یه قاشق شکر یه قاشق پود و یه لیوان شیر

من درست میکنم 

موقع ریختن ژله یواش بریز که کاسترو نبره.(بریدن)


کاستردمون خوب صفت نمیشه 

شیر دوپیمانه دوقاشقم ازون پودر بریز شکرم بریز روگاز هی هم بزن زیاد شل نباشه بردار یکم حالت سفتی داشته باشه زود تو ظرف بریز که سرد نشه سفت شه

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
شیر دوپیمانه دوقاشقم ازون پودر بریز شکرم بریز روگاز هی هم بزن زیاد شل نباشه بردار یکم حالت سفتی داشت ...

دوقاشق غذا خوری

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز