2777
2789

من با شوهرم رابطه داشتم ولی همیشه جلوگیری طبیعی می کنیم این 2 سری اخر شوهرم گفت که نا خواسته یه مقداری از دستش در رفته و امکان بارداریم هست من نزدیک عادت ماهانم هست و الان نزدیک یه چند روزی میشه از عادت ماهانم گذشته نزدیک یه 35 روز اینا شده که از عادت قبلیم گذشته همش حالت تهوع دارم و بعضی وقتها دلم یه چیزایی می خواد که هیچ وقت نمی خورمشون و ازشون متنفرم یا بی حالی شدید دارم هنوز تست بارداری نزدم چون مطمئن نبودم که باردار باشم  سینه هام سفت شده و درد می کنه به نظرتون باردارم؟؟؟؟

چون خودم نمیدونستم این 2 بار اخر امکان بارداریم زیاده که قرص بخورم شوهرم حالا که از عادتم گذشته بهم گفت که امکانش هست و 2 بار از دستش در رفته

برام دعا کنین تو رو خدا باردار باشم اخه من خیلی وقته بچه می خوام ولی شوهرم میگه نه حالا زوده و نمی ذاشت بچه دار بشیم خیلی دعا می کردم که باردار بشم

تا اخرش داشتم دعا میکردم که مثبت نشه.تا دیدم نوشتی دوست داری باشه.

از ته دلم میخام خدا بهت یه نی نی سالم هدیه داده باشه

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢

سفتی سینه داری. خیلی امکانش زیاده ک باشی عزیزم... 

اگه بودی مبارکه ان شاالله. اونایی ک بچه میتوان رو براشون دعا کن💓

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اخرش داشتم دعا میکردم که مثبت نشه.تا دیدم نوشتی دوست داری باشه. از ته دلم میخام خدا بهت یه نی نی ...

مرسی ممنون برام دعا کن باشه به نظرت علائم بارداری دارم؟؟؟؟

مرسی ممنون برام دعا کن باشه به نظرت علائم بارداری دارم؟؟؟؟

حتما

اره بنظرم علائمت زیاده.مخصوصا که عقب انداختی.فردا بی بی بزن ایشالا که مثبته

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
سفتی سینه داری. خیلی امکانش زیاده ک باشی عزیزم...   اگه بودی مبارکه ان شاالله. اونایی ک ب ...

من همیشه برای همه دعا می کنم ممنون تو برام خیلی دعا کن که باشه خیلی وقته منتظرشم

اول که خوندم فک کردم بچه نمیخای وناراحتی ولی خدا رو شکر که اشتباه کردم😉 انشاالله که حامله باشی یه ...

ایشاالله امیدوارم تو رو خدا برام دعا کنین خیلی وقته منتظر بودم ولی می ترسم بی بی چک بزنم و منفی باشه😢

ایشاالله امیدوارم تو رو خدا برام دعا کنین خیلی وقته منتظر بودم ولی می ترسم بی بی چک بزنم و منفی باشه ...

عزیزم استرس نداشته باش 

انشاالله که هستی 

اگرم نبودی انشاالله به زودی باردار بشی 

مرسی ممنون ایشاالله ولی نمیدونم چرا دلم میگه بهم که باردار نیستم و اخرش عادت ماهانه میشم😢

نه عزیزم ایمان داشته باش که حامله میشی هروقت شدی اون لحظه که خوشحالی برام دعا کن