2777
2789

سلام بچه ها ممنون میشم از نکات مثبت و منفی مهد کودک بگید .من بچم نزدیک دوسالشه .خیلی دوست دارم اجتماعی بشه با بچه های دیگه در ارتباط باشه . خیلی هم پرجنب و جوشه .گقتم شاید مهد براش مفید باشه ولی هنوز دو دلم

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من یه مدت مربی مهدکودک بودم 

و جاهای مختلف کار کردم

مهدکودک استقلال بچه رو بیشتر میکنه و بچه رو اجتماعی تر بار میاره و هوش بچه رو هم تحریک میکنه

ولی مهدکودکهای سطح پایین با بچه درست رفتار نمیشه و ممکنه اختلالات شخصیتی برای بچه ایجاد کنه و صبحونه و ناهارجالبی به بچه داده نمیشه

ولی مهدکدوکهای سطح بالا رو اخلاقیات بچه ها هم کار میکنن و تربیت صحیح رو اجرا میکنن و هیچ بدی نداره

باید حسابی روی مهدکودکتون تحقیق کنید و هرگز بخاطر مسائل مالی غفلت نکنید 

ولی درکل مهدکدوک فرستادن بهتر از نفرستادن هست

سلام من یه مدت مربی مهدکودک بودم  و جاهای مختلف کار کردم مهدکودک استقلال بچه رو بیشتر میکنه و ...

خود مهد کودک خیلی خوب بود مربی ها هم همینطور. ولی چند تا پسر بودن خیلی بی ادب و لوس و پررو بودن. اینجور چیزها رو میگم

سلام من یه مدت مربی مهدکودک بودم  و جاهای مختلف کار کردم مهدکودک استقلال بچه رو بیشتر میکنه و ...

ممنونم خیلی مفید بود توصیه هاتون .شما پیشنهاد میدید دختر دوساله ام رو مهد بزارم ؟ مهد درجه یک هست نزدیکمون. چند ساعت در روز بزارم ؟ممنونم

خود مهد کودک خیلی خوب بود مربی ها هم همینطور. ولی چند تا پسر بودن خیلی بی ادب و لوس و پررو بودن. این ...

ممنون از توضیحات تون .منم چند بار دخترم رو خانه کودک بردم بچه های دیگه زدن بچمو .خیلی ناراحت کنندست

خود مهد کودک خیلی خوب بود مربی ها هم همینطور. ولی چند تا پسر بودن خیلی بی ادب و لوس و پررو بودن. این ...

خب مربی و مدیر مهد باید توانایی اینک داشتن که اونارو مدیریت کنن من یه مهدکودک بودم به قدری به تربیت صحیح اهمیت میدادن و عالی بود که یه بچه که بی ادب و پررو بود رو بعد از کلی تلاش و اصلاح نشدنش آخرسر جواب کردن و دیگه قبولش نکردن که بقیه بچه ها آسیب نبینن

خب مربی و مدیر مهد باید توانایی اینک داشتن که اونارو مدیریت کنن من یه مهدکودک بودم به قدری به تربیت ...

میدونی خوب تذکر میدادن ولی برا دو روز بود. مادر یکیشون که خودش خوشحال و می‌خندید که پسرش حرف بی ادبی میزنه. یکیشون از بس عاصی شده بود از دست پسرش میذاشت مهد تاچند ساعت راحت باشه