2777
2789
عنوان

کیت ال اچ

1502 بازدید | 9 پست

چراکیتم همش مثبته من فک میکردم تخمک گذاریه هرشب اقدام کردم ولی فرداشم مثبت بود تاامروز که دیگه پایینیه پررنگتراز خط کنترل بود میشه دلیلشوبگید ایا نشان ازلقاح این چندشب میتونه باشه یا واقعا امشب تخمک گذاریه چون درد وترشح شبیه تهمک گذاری من بیشترهم شده

ال اچ همیشه در ادرار وجود داره و همیشه مثبته،وقتی مقدارش اونقدر زیاد باشه(خط خیلی پررنگ‌ بشه) که نشون میده ال اچ رفته بالا و 12تا 36 ساعت دیگه تخمک گذاریه

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

در واقع هورمون LH همیشه به مقدار کم در ادرار وجود دارد اما حدود ۱۲ تا ۳۶ ساعت قبل از تخمک‌گذاری، میزان این هورمون در بدن به سرعت بالا می‌رود و بین دو تا پنج برابر افزایش می‌یابد. افزایش LH در بدن به تخمدان‌ها این پیام را می‌فرستد که زمان آزاد کردن یک تخمک از تخمدان است. زمانی که نتیجه کیت تخمک‌گذاری مثبت است یعنی شما به روز تخمک‌گذاریخود نزدیک هستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=132598817]در واقع هورمون LH همیشه به مقدار کم در ادرار وجود دارد اما حدود ۱۲ تا ۳۶ ساعت قبل از تخمک‌گذاری، میز ...[/QUOTEپس کی هستش همش دارم اقدام میکنم چون پسر میخوام

[QUOTE=132598817]در واقع هورمون LH همیشه به مقدار کم در ادرار وجود دارد اما حدود ۱۲ تا ۳۶ ساعت قبل ا ...

تخمک گذاری دقیق رو با سونو بهتر میشه تشخیص داد من خودم با کیت تجربه ندارم، سرچ کن تو نی نی سایت بچه ها گذاشتن من تاجایی که میدونم خیلی پررنگ بشه باید اقدام کنی برای پسر

تخمک گذاری دقیق رو با سونو بهتر میشه تشخیص داد من خودم با کیت تجربه ندارم، سرچ کن تو نی نی سایت بچه ...

چون هرشبه عیبی نداره به نظرت امشب اقدام کنم بچه پسر درس میشه یابذارم ماه بعدی باز

چون هرشبه عیبی نداره به نظرت امشب اقدام کنم بچه پسر درس میشه یابذارم ماه بعدی باز

راستش دقیق نمیدونم ولی توکل کن برخدا اقدام کن حالا که پررتگه،