2777
2789

🛑 تحریم سراسری آموزش مجازی توسط

دانشجویان سراسر کشور آغاز شد.

▪️ در پی اعلام قطعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر استمرار آموزش بی‌کیفیت و نابرابر مجازی و تحمیل آن به عنوان تنها راه حل بر نظام آموزش عالی کشور ، کمپین های سراسری لغو آموزش مجازی توسط دانشجویان به راه افتاده است.

▪️چندی پیش شوراهای صنفی به نمایندگی از دانشجویان ضمن اعلام مخالفت صریح با آموزش مجازی ، مواضع روشن خود را در رابطه با اشکالات وارد بر آموزش مجازی بیان و پیشنهادات خود را خطاب به وزارت علوم ارائه کردند.

▪️کمپین تحریم آموزش مجازی هم اکنون ظرف ۲۴ ساعت به تایید و امضای قریب به ۶۰۰۰ دانشجو در سراسر کشور رسیده و مطابق با اعلام کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به زودی در دستور کار آن کمیسیون قرار میگیرد.

📎 دانشجویان می‌توانند ضمن مطالعه بیانیه این کمپین سراسری از طریق لینک زیر اقدام به امضا نمایند 🔻🔻

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgACbMwrvt5w_J4KIJippwp7tABaZYX9lBzoLkWrbehDHiTw/viewform?usp=pp_url

✨🍃 فَوَقَعَ مَا وَقَعَ 🥀 💫

باید ترم جاری رو دوباره برگزار کنند.هیچی نفهمیدیم از درس

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو از کجا اوردی؟ میخوام به بقیه دوستامم بدم چه جوری میشه؟ 

کپی کن عزیزم

ما شورای صنفی دانشگاهمون خبرشو داد بهمون 

اعتراض سراسری دانشجوهاست

خیلیم خوبه من که راضیم  ارشدمم مجازی می خونم از بس که راضیم

خیلی از رشته های آزمایشگاهی و کارگاهی با کلاس مجازی کارشون پیش نمیره گلم

برو متنشو بخون بهتر متوجه میشی