2777
2789

دوستان یه خواهر دارم از خودم ۴ سال کوچیکتره ... 

ماشالله خیلی خوشگله هم قد و بالاش قشنگه هم قیافش فوق العاده ظریف و زیباشت هم اینکه اخلاق . یه پکیج کامل از دلبری 

اما من برعکس نه قد بلند دارم ه چهره ام زیباست . با تینکه خواهر بزرگترم سنمم بالاست هیچکی جدیم نمیگیره تو هیچ جمعی 

هیچ بحث حسادت نیست منم عاشق خواهرمم خوشبختی و عاقبت به خیریش بزرگ ترین آرزومه ولی خیلی خجالت میکشم خیلی احساس حقارت دارم تا این سن هیچ خواستگاری ندارم . ولی همین الان تو این کرونا از فقط عکسش خاستگار از یه خونواده اصیل پیدا شده . قبل این بیماری هر روز خواستگار براش میومد . خیلی ناراحتم از همه جمع ها میترسم .. احساس حقارت خفه ام میکنه 

از ماست که بر ماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو‌دوس داشته باش 

اعتماد ب نفس داشته باش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

آخی حق داری عزیزم. نمیدونم چی بگم

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
لطفا نگید عکس

کاش داستان مرجان رو بخونی...🤗🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

چند سالتونه؟ 

اینا ناشی از نداشتن اعتماد به نفسههه... ووقتی خودتو باور داشته باشی.. دوس داشته باشی... همه دوستت دارن... خیلی چیزا ذاتیه. اما خیلی چیزا هم میشه اکتساب کرد...