2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی حالم بده ... همه عاشق خواهرم میشن خیلی جلب توجه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 115 پست

این داستان شبیه شرایط استارتره که بالا لینکشو گذاشتم 😭

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
کو داستان مرجان🤗

لینکشو گذاشتم بالاتر

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل من اعتماد بنفس نیست دوستان من بخودم خیلی احترام میزارم میش هیچ کسی که این احساسمو بروز نمیدمو ازین حرفا نمیزنم که 

وقتی تو هر جمعی از خواهر ۴ سال کوچکترت مدام تعریف کننو دورش مثل پروانه بچرخن  و به تو محل نذارن با کدوم قانون جذبی بکشونمشون سمت خودم 

از ماست که بر ماست 
خواهرمنم خیلی خوشگله (البته بود) سنش ۱۳ سال بودهر روز خاستگار بقران مجید یه شب اول مهربود رفتیم واسه ...

من خودم درس عبرتی هسم برا همه الان میان بعضی میگن پز زیر پوستی ولی چیزی غیر حقیقت نیس

از 11 سالگی خاستگار داشتم چون هیکلی هسم و اینکه خوشگل هم بودم(الان مثل قبل نیسم)موهام طلایی چشام رنگی کلییی خاستگار داشتم دکتر مهندس کارخونه دارو...عاشق ی پسره کارگر کارخونه شدم 7 سال رابطه داشتیم خودم بهش درس یاد دادم امتحان معلمی داد معلم شد خیلی بد لباس بود خوشتیپش کردم شاید ماهی 3 تا پیرهن براش کادو میگرفتم حتی نقشه خونشم من کشیدم اونوقت 7 سال عاشقی و محبت ولم کرد دوماد شد افسرده شدم تمام موهای سرم سفید از فشار بالا چشام کم بینا شد و این بود ماجرا زندگی من

بابا ول کن این حرفا رو بخدا خاستگار زیاد هنر نیست خدا کنه یکی بیاد برات ک واقعا مرد باشه و بری سر ز ...

بحث من خواستگار نیست . اینکه همش از چشمای اهویی خواهرم تعریف کنن در حالیکه چشم من قدر نخوده خجالت میکشم . ازینکه از صورت زیباش تعریف میکنن خجالت میکشم 

از ماست که بر ماست 
خواهرت زودتر از شما ازدواج کنه موردی نداره اونموقع احتمالا خواستگارای شما بیشتر شن.و اینکه به خودت ب ...

خواستگار نه . کلا همه جا تعریفشه انگار من نامرئی ام .از نگاهای ترحم امیز مادرم خفه میشم .. مامانمم کلافه میشه انقدر از ابجیم تعریف میکنن چون من میشنوم اکثرا .ناراحت میشه

از ماست که بر ماست 
ناراحت کنندس یا ن؟😬

اولاش اره 

تهش نه ... خوب تموم شد البته خب خیلی اتفاقات افتاد 

کسی که از روی قیافه خواستگاری میکنه بنظر خودت چقدر ارزش داره کارش؟ 

مطمُن باش هر ادمی تو دنیا جفتی داره و کسی ک تو رو انتخاب میکنه عاشق افکار  و رفتارت میشه و تو تااخر عمرت فکرت ثابته اما قیافه چی؟ ۱۰ سال دیگه خبری از زیبایی نیست مثل جوونی

🕊️ free
چون همش دارین مقایسه میشین.حالا اگر تنها بودی ببین کلی خواستگار داشتی.باید خواهرت ازدواج کنه تا به چ ...

فقط خواستگار نه ... حتی دختر مجردا همه عاشقش میشن مگه اینکه حسود باشنو به چشم حسادت نگاهش کنن . با اینکه ازش بزرگترم ریزه و سبزه و ...... اون برعکس سفید و بلند و چشماش .... من از تعریفای مردم حالم بد میشه چون ول کن نیستن .اینکه حتی از رو عکسش دوست و اشناهای اقوام خواستگارش میشن منو غمگین میکنه کاش اون از من بزرگ بود  

از ماست که بر ماست 
خواهرت زودتر از شما ازدواج کنه موردی نداره اونموقع احتمالا خواستگارای شما بیشتر شن.و اینکه به خودت ب ...

چهرش خیلی عوض شد؟؟یا اعتماد به نفسش بعد عمل بالا رفت؟

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹