2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی حالم بده ... همه عاشق خواهرم میشن خیلی جلب توجه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 115 پست

بابا ول کن این حرفا رو

بخدا خاستگار زیاد هنر نیست خدا کنه یکی بیاد برات ک واقعا مرد باشه و بری سر زندگیت

بعدم من حس میکنم این تلقین خودته خودت داری خودتو دست کم میگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت زودتر از شما ازدواج کنه موردی نداره اونموقع احتمالا خواستگارای شما بیشتر شن.و اینکه به خودت برس .والا تو این دوره زمونه یا ادم خوشگلی نچرال داره یا به زور عمل خوشگل میشه .نمونه اش دوست خودم که بعد عمل بینی 180 درجه عوص شد یهو خواستگاراش زیاد شدن.شماهم اگه ایرادی تو صورتت هست رفع کن

چون همش دارین مقایسه میشین.حالا اگر تنها بودی ببین کلی خواستگار داشتی.باید خواهرت ازدواج کنه تا به چشم بیایی.اینجوری هر خواستگاری بخواد بیاد اون به چشمش میاد.وقتی ازدواج کرد ببین چجور برا تو هم خواستگار میاد.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
مرجان؟نمیشناسم

یه داستان بود صبر کن ببینم پیداش میکنم

شرایط دو خواهر‌مثل شما بود و...

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بنظرم مشگل قیافه و هیکلت نیس. مشگل اعتماد بنفسته و حسی ک ب اطرافت میدی.

تا خودت یاد نگیری خودتو دوسداشته باشی ، کسی نمیتونه دوستت داشته باشه. غیر ممکنه ک زشت باشی. این فقط چیزیه ک جذب میکنی.خودت حس میکنی و این حسو ب بقیه هم میدی.

واسه دلبری حتما نباید خیلی خیلی زیبا باشی یا خیلی خیلی هیکل رو فرمی داشته باشی. خیلیا هستن ک چهره معمولی دارن ولی بسیار تودلبرو تر از کسایی هستن ک خیلی خوشگلن. یا خیلیا هستن ک تپلن ولی خیلی تو دلبر و نمکی هسن. این فقط بستگی ب اعتماد بنفس و حس خودت داره. خودتو باور کن تابقیه م باورت کنن. وقتی اعتمادبنفس داشته باشی و حست مثبت باشه و حس منفی از خودت منتشر نکنی باعث میشه تو جمعا و بحثا راحتر شرکت کنی و بقیه م جدی بگیرنت

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤
بابا ول کن این حرفا رو بخدا خاستگار زیاد هنر نیست خدا کنه یکی بیاد برات ک واقعا مرد باشه و بری سر ز ...

خواهرمنم خیلی خوشگله (البته بود) سنش ۱۳ سال بودهر روز خاستگار بقران مجید یه شب اول مهربود رفتیم واسه من وسایل مدرسه بخرن یادمه اون شب دو خانواده خاستگار اومدن خونه مون🤦‍♀️" هزارتا دعوا به پا شود بابام میگفت باید با پسرخاله م اذدواج کنی خاهرمم که یه عالمه خاستگارداشت وراضی نمشود"آخرش سراین دعواو بدبختی بایکی اذدولج کرد که دوسش نداشت😔 بعد۸ سال روزبه روز پیرتر میشه داغونه

لطفا نگید عکس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3991248/سرگذشت-واقعی-مرجان?postId=126559031

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بحث اعتماد بنفس نیست ..گ من اعتماد بنفس دارم هیچی تغییر نمیکنه . توی هر جمعی شادم به تیپم میرسم با همه سر حرف باز میکنم . تو درسام موفقم 

ولی خب ...

از ماست که بر ماست