2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی حالم بده ... همه عاشق خواهرم میشن خیلی جلب توجه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3009 بازدید | 115 پست
ممنونم عزیزم حتما میخونم 

دوستت دارم 🌹🌹

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم درس عبرتی هسم برا همه الان میان بعضی میگن پز زیر پوستی ولی چیزی غیر حقیقت نیس از 11 سالگی خ ...

واس ماهم قسمت کنه از این دخترا😑

بعضیا قدر موقعیتی ک دارن و نمیدونن

شاید پسرهم خودشو درحدت نمیدید رفت که به خاطرش موقعیتای خوبتو خراب نکنی

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
خواستگار نه . کلا همه جا تعریفشه انگار من نامرئی ام .از نگاهای ترحم امیز مادرم خفه میشم .. مامانمم ک ...

هر کی تعریف کرد

تو هم تعریف کن

اصلا کنار نکش

از زیبایی تعریف میشه 

شما هم زیبایی 

شما معذب باشی 

خواهرت هم معذب میشه

قسمت شما هم میرسه 

به وقتش

خجالت نکش

هر دو بندگان خوب خدا هستید 

خواهرمنم خیلی خوشگله (البته بود) سنش ۱۳ سال بودهر روز خاستگار بقران مجید یه شب اول مهربود رفتیم واسه ...

انشالله خواهرت طعم واقعی خوشبختی رو بچشه و معجزه خدا زندگیشو زیبا کنه

خواهر من سنش دیگه اوج خواستگاراشه . از ۱۲ سالگیش خواستگار داشت اونم چه خواستگارایی

از ماست که بر ماست 
چه داستانه زندگیت چققققققدشبیه داستان مرجانه ک خوندم

اتفاقا منم بهشون گفتم و لینک داستان مرجان زو هم براشون گذاشتم عین همونه واقعا

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
این داستان شبیه شرایط استارتره که بالا لینکشو گذاشتم 😭

چقدر نیاز دارم به اینکه ببینم مثل منم هستن ولی انقدر ناراحت میشم حال دلشون مثل منه . خدا انشالله بهش نظر کنه .مرسی فرستادی جانم

از ماست که بر ماست 
کسی که از روی قیافه خواستگاری میکنه بنظر خودت چقدر ارزش داره کارش؟  مطمُن باش هر ادمی تو دنیا ...

پسند کردن قیافه ب نظرم تو رابطه خیلی مهمه کلیشه ای صحبت نکنین. نمیشه بزاری بگی عیب نداره بعد یه مدت علاقه مند و اینا میشم واقعیت بیشتر عادت میشه تا علاقه...

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
بحث اعتماد بنفس نیست ..گ من اعتماد بنفس دارم هیچی تغییر نمیکنه . توی هیه ر جمدوتاردم به تیپم میرسم با ه ...

دوستم شرایطش مثل شماست باونم دایم میگم به شما هم همینطور فقط از زندگیت داشته هات لذت ارامشت مهمه اگه واقعا از ته دلت بیخیال باش فقط به خودت فکر کنی ختما جواب میده امتهان کن ادای بیخیالارو در یار واقعا بیخیال باش

یه دهه شصتی درونگرا
یه داستان بود صبر کن ببینم پیداش میکنم شرایط دو خواهر‌مثل شما بود و...

آره منم یادمه  اما اسم کاربر یادم نمیاد

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

استارت عزیز.اصلا به این مسائل فکر نکن.بقول دوستان دیگر بخودت برس.لباسهای شیک و مناسب بپوش.سعی کن همیشه و همه جا متین و ملیح رفتار کنی.و.......

باور کن من مورد هایی دیدم که اصلا شرایط ظاهری و خانوادگی خوبی نداشتن ولی 1فرد بسیار خوب عاشقشان شده و ازدواج کردن و خوشبخت شدن.عزیزم توکل کن و اعتماد به نفس ات را از دست نده  

واس ماهم قسمت کنه از این دخترا😑 بعضیا قدر موقعیتی ک دارن و نمیدونن شاید پسرهم خودشو درحدت نمیدید ...

میخاست بره سال اول میرفت ن بعد 7سال

موقعیت های خوب من تو همون سال ها تموم شد 

الان 23 سالمه مثل قبل کیس خوب ندارم

چهرش خیلی عوض شد؟؟یا اعتماد به نفسش بعد عمل بالا رفت؟

خیلیییی عوص شد .وااقعا خوشگل شد قبلش اصلا خوب نبود .بعدشم دیگه اعتماد به نفسش رفت بالا کارای دیگه هم انجام داد رو صورتش