2777
2789
یعنی فقط تو شوهرت اذیتت میکنه همسایه ما شوهرش کتکش مینزنه ولی این آرایشای خوشگل رنگ موی خوشگل چته با ...

اگه دوست داری درخواست بده شماره یه مشاور بهت بدم باش صحبت کن خیلی آرامش بخش حرفاش شاید با شوهرتم صحبت کنه

تو نخ ما نباش گره میخوری
اگه دوست داری درخواست بده شماره یه مشاور بهت بدم باش صحبت کن خیلی آرامش بخش حرفاش شاید با شوهرتم صحب ...

مشاور خانوم هست یا اقا

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو این جاهایی که از زنان حمایت میکنن انجمن خیریه ای چیزی پیدا کن تا کمکت کنن عزیزم

بهت حق میدم شرایط بدی داری ولی خدابزرگه و بعد هر سختی ای اسونییه اینو کسی میگه که 15 سال زیر دست نامادری کتک خورده یه بار طلاق گرفته و باز دو سال برگشته خونه بابا و... مطمعن باش از من ضعیف تر نیستی 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
تو خانوم من نبودی میخاستی‌عکس بهم بدی🙂🙂

دیدی؟

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
نه نفرستادی ک

فرستادم اما زود برمیدارم میترسم ☹

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

[QUOTE=132590836]یازده سال کتک تحقیر محدود بودن مشروب خوردن عربده زدن رو‌تحمل کردن نشانه 

عزیزم اگه شکایت کنی میتونی از این وضع خلاص شی. از هیچ کس انتظار کمک نداشته باش. اگه خانوادت نمیخوان کمک کنن خودت بفکر خودت باش. کار پیدا کن یا با قانون سر جاش بشونش . خودکشی هیچ وقت راه حل نیست. خودتو بکشی هیچ کس یادش نمیفته که حتی وجود داشتی. برای زندگیت ارزش قائل باش. فقط شکایت کن ...

دوبار خود‌کشی کردم ولی تهش فقط سرگیجه بود و شستشو معده 

من وقتی دوسال پیش بچه پنج ماهم ب خاطر اشتباه دکتر سقط شد خیلی ب خودکشی فکر میکردموولی میگفتم خانوادم چی شوهرم گناه دارن ب خاطر ضعف من زنگیشون خراب میشه نابود و داغون میشن الان ی بچه چهار ماهه دارم میگم چقدر دیوونه بودم میخواستم خودمو بکشم که چی همش میگم چرا اون مدت انقدرب خودم سخت گرفتم البته ک من افسرده شده بودم و مشکلم فقط سقط جنینم نبود خیلی اتفاقای بد پشت هم افتاد بهت میگم هیچی ارزش خودکشی رو نداره عزیزم ماها بعضی وقتا چشمامونو میبندیم میگیم دنیامون سیاه شده نه اگ خوب ب زندگیت نگاه کنی میتونی ی نقطه هایی برای امیدوار بودن پیدا کنی دیروز خوندم خیلی ها بعداز اینکه خود کشی کردن بلافاصله پشیمون شدن و از هر ۱۰ نفر ۹ نفر دیگ خود کشی نکردن شما اول سعی کن ک خوتو از لحاظ مالی گمی مستقل کنی ی درآمد کوچیو بتونی پیدا کنی میتونی از شوهرت طلاق بگیری البته قبلش بهتره ک مشاوره داشته باشی الانا برای کرونا مشاوره رایگان میدن زنگ بزن اورژانس اجتماعی و مشکلاتتو در میون بذار مطمئنم دیگ خودکشی نمیکنی باز هم میگم هیچی ارزش خودکشی رو نداره 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
آهان نمیشه اینجا یکی بدی زودی برداری واقعا قیافه جذابی داذه

ممنون لطف داری هستی الان؟