2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دوست صمیمیم هماهنگ میکنم بیاد پیشم بعد کش خودمو دار میزنم به دوستم میگم از پاهام بگیره بکشدم پایین بعد ولم کنه عین یویو بالا پایین برم  اینجوری اگه کش خفه ام.نکنه حتما از ضربه ی مغزی میمیرم😂😂😂😂

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
چقد ضعیف ببین این دنیا نهایت نهایت ۹۰ساله اگه خودکشی کنی اون دنیا بی پایان بی نهایت باید زجر بکشی بی ...

یازده سال کتک تحقیر محدود بودن مشروب خوردن عربده زدن رو‌تحمل کردن نشانه ضعیفی هست 

شوهرم خیلی اذیتم میکنه

خدا دوست داشته برت گردونده 

طلاق بگیر اگه این کارو به خاطر بچت نمیتونی بکنی برای خودت زندگی کن کاری به شوهرت نداشته باش جرا تو خودتو میخوای بکشی اون بره خودشو بکشه

این که میگم واقعیته هیچ وقت این کارو نکن، دختر عموی زن داداشم خودکشی کرد دوتا بچه هم داشت شوهر نکبتش چهلم زنه رو رد نکرده یکی دیگه گرفت اینقدم این زنه عوضی بچه هاشو اذیت میکنه، این یکی ام تهدید کرده که خود کشی میکنم مرده کثافت گفته جهنم اون که خودشو کشت چی شد توام بکش میرم یکی دیگه میگیرم....اگه بچه داری حداقل به آینده بچه ات فکر کن،، خیلی از زنهای قدیم با چندتا بچه آزار و اذیت شوهرشونو تحمل میکردن نمیگم هیچی نگو و خودتو اسیر کن ولی به خود کشی هم فکر نکن

تو نخ ما نباش گره میخوری
نمیتونم اقدام کردم خانوادم میگن با لباس سفید رفتی با کفن سفید بیا از این حرفا

قربونت برم تو که به اینجا رسیدی که خودت رو بکشی خوب طلاق بگیر ..خانوادت میخوان چیکار کنن بکشنت...تروخدا از این فکرها نکن..از موهبت زنده بودن جوان بودنت استفاده کن ..

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
یازده سال کتک تحقیر محدود بودن مشروب خوردن عربده زدن رو‌تحمل کردن نشانه ضعیفی هست 

به نظرم فرار کن ولی خودکشی نههههههههه😠😠😠😠😠برو خونه کسی که معتمده چند ماهی بمون قول میدم خودت دلت تنگ شه

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

اگ خدایی نکرده بلایی سر خودت بیاری 

دخترت بی مادر میشه تا ابد هم تو سری خور 

چجوری دلت میاد دخترتو تنها بذاری و باعث شرمساریش بشی