2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

244 بازدید | 24 پست

سلام.خسته شدم از دخالت های خونواده شوهرم .شوهرم چهار سال خواستگارم بود وقتی دیگه راضی شدم جواب بله بدم کل خونوادش همیشه میگفتن ما باعروس کاری نداریم دخالت نمیکنیم هرکار بکنه هرجا بره ازاده.بعد عروسی هر کی رو میدیدن بهش میگفتن ما عروسمونو بیشتر از دخترامون دوست داریم.الان بعد سه سال داغونم از دخالتاشون.جلو خودم قربون صدقه پشت سر حرف وحدیث ودخالت.بدبختانه طبقه دوم پدرشوهرمیم.امروز دعوا کردن با شوهرم میگن زنت نه خونه داری بلده نه بچه میاره هروقت میایم بالا دراز کشیده.میاد پایین پوششش مناسب نیست😰.اوایل با چادر نماز میرفتم میگفتن مگه ما غریبه ایم الان با تاپ و شلوار مناسب میرم میگن بی حجابه.پدرشوهرم همش شوهرمو علیه من میشورانه.حالا الحمدلله شوهرم سفت پشتمه 

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

اولا ک بچتون ب اونا ربطی نداره اصلا حالا با چادرم خوب نیس باتاپم خوب نیس  ی تونیک بپوش با شلوار ک استینم داره باسنتم میپوشونه دیگ نمیتونن حرف در بیارن با اینک یجا هستین کم برو تا کم بیان مثلا هر س روز یبار برو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گه خوردی با تاپ و شلوارک راه افتادی خونه مادرشوهرت چه بی حیاااا

چه طرز صحبت کردنه!بعدش فقط پدر شوهرمه ومادرشوهرم .هیچ نامحرمی نیست.من خودم ادم بسیار مقید وچادری هستم.ولی ادم توخونه خودشم باید باحجاب باشه؟!!از پدرشوهر محرمتر داریم؟

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
کلا وقتی پیش خانواده شوهرباشی وضع همینا فقط جداشوبروجای دیگه وسلام

متاسفانه شوهرم قراردادیه.اگر پولی داشتیم حتما خونه اجاره میکردیم

منظورم از تاپ تاپ استین کوتاه نامناسب نیست.استین بلند .

چرا پستش نیس  پاک کردی؟ چقد بعضیا بیشخصیتن

خودش پاک کرده انگار

حالا حجاب به کنار .ماتواقدامیم هنوز برامون نگرفته بچه.میگن خواهرات دوتادوتا بچه میارن زن تو چرا نمیاره.انگار دست منه.حالا من سه ماهه اقدام کردم

اون دفه چاه دستشویی گرفت انداختن گردن من.کلی فحشم دادن.بعد یه اقایی که کارلوله کشی واینا میکنه اومد دیدش گفت کلا چاه دستشویی ولوله کشی از اول ایراد داره.بازم من بدبخت شدم ادم بده