2777
2789
عنوان

خانومای آشپز؟ راهنمایی میخوام

203 بازدید | 25 پست

متاسفانه تو این وضعیت امشب مهمون دارم🤨😰

حااا میخوام ته چین با برنج سفید و خورشت بادمجون درست کنم البته مجبور شدم با قلقلی درستش کنم

حالا دیشب قلقلیا رو گذاشتم فریزر،همون عصر بیازم تو خورشت یا قبلش بایدر از فریز درآرم و تفتشون بدم؟

واینکه برای ۱۴ نفر مواد ته چینم چقدر باید باشه؟؟؟؟؟

میخوام ۸ پیمانه برنج برا ته چین بذارم ۶تا پیمانه برنج سفید.خوبه؟

چقدر مرغ برا ته چین بذارم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

سوالای سختی پرسیدی 

قلقلی هاتو میتونی در حد پنج دقیقه قبل دربیاری مث همبرگر زود سرخ کنی ، بعدم که تو خورشت میپزه دیگه 

بقیه رو نمی‌دونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اندازه نميتونم بگم چون خودم چشمي درست ميكنم، ولي برا ته چينت يك سينه كامل مرغ ريش ريش كني با زرشك و اگه دوست داشتي يكم گردو تفت بدي كافيه به نظرم

قل قلي هاتو دربيار يخش باز شد بايد تفت بدي، روغنتو داغ كن بعد اروم بنداز داخلش با حوصله بذار تفت بخورن

من اندازه نميتونم بگم چون خودم چشمي درست ميكنم، ولي برا ته چينت يك سينه كامل مرغ ريش ريش كني با زرشك ...

اگر یخش باز بشه تو خورشت ازهم وا نمیره عزیزم؟

برای ۸تا پیمانه برنج یه سینه کم نیست؟

من یه سینه مرغ و 4 کپ برنج و یک لیوان ماست و یک لیوان روغن برا 8 نفر میزارم

چندتا تخم مرغ؟تخم مرعارو کامل یا فقط زرده،؟

اسي من فك كردم نوشتي ٨ نفر يك سينه مرغ كافي نيس برا ١٤نفر

باشه عشقا برنج سفیدو زیادتر میکنم که راحتتره

من فکر کنم برنج سفیدت کمه ۶ تا برا ۱۴ نفر

برنج سفیدو میکنم ۱۰تا اونو مشکلی ندارم خداااروشکر

ولی از بابت ته چینم نگرانم مقداراشو نمیدونم

اگر یخش باز بشه تو خورشت ازهم وا نمیره عزیزم؟ برای ۸تا پیمانه برنج یه سینه کم نیست؟

چرا من اشتباه خوندم اول فك كردم ميگي كلا ٨نفرن، كمه

به قل قلي هات مگه يكم ارد نزدي؟ يك كوچولو بايد به قل قليا ارد سوخاري، يا ارد ذرت، يا اگه اينارو نداشتي هر ارد ديگه بزني ورز بدي بعد قل قلي كني بعدم داخل روغن داغ تفت بدي.

تو خورشتت هم وقتي داره كامل ميجوشه بنداز، باز نميشه