2777
2789
عنوان

خانوما کسی از ویار بارداری می‌فهمه نی نی پسره یا دختر؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13693 بازدید | 67 پست
من از اول حاملگیم تا الان که ۵ماهمه دوووووغ میخورم شدیددددد.اوایل شیرینی دوستداشتم الان متنفرم از شی ...

نی نی تون چیه؟؟

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

درستش ب نظر من اینه ک ببینی حست میگه چیه بچه .اون چیزی ک حس میکنی هست نه چیزی ک دلت میخواد باشه بیشتر 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 4 روز از پریم گذشته هیچ علائمی ندارم بی بی هم منفیه.الان اومدم از بدم یعنی زوده نشون نمیده؟؟

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
از روی هوس ب غذاها ک نمیشه حدس زد من خودم شوری دوست داشتم با شیرینی بچم پسره در صورتی ک میگن میل ب ش ...

من هم شنیدم شیرینی و شوری پسره اما ترشی دختره اما اینجا همه عزیزان میگن شیرینی دختره شوری ترشی پسره

من 4 روز از پریم گذشته هیچ علائمی ندارم بی بی هم منفیه.الان اومدم از بدم یعنی زوده نشون نمیده؟؟

انشاالله که بارداری عزیزم 

خدایا هزار مرتبه شکر که منم مامان شدم من تو شهر غریبم خودت مواظبم باش . 
ای جانم سالم باشه انشاالله  نی نی من پسره و منم ویار چیزای ترش داشتم و دارم  ولی سونو غر ...

مرسی عزیزدلم یعنی تو سونو غربالگری معلوم میکنه؟؟

مرسی عزیزدلم یعنی تو سونو غربالگری معلوم میکنه؟؟

بله که معلوم میشه دکتر من با اطمینان کامل گفت پسره تو ۱۳ هفتگی 

مرسی عزیزم تو سونوگرافی غربالگری تشخیص میده نی نی چیه؟؟

اره میگن بستگی داره چقد ماهر باشه  بمن گف من مطمئن بودم درسته چون تو ان تی این دکتره به همه میگه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من دوروز بعداز موعد پریودم از دادم مثبت بود عزیزم

انشاالله که بارداری عزیزم 

ممنونم گلم .بی بی همش منفی بوکاش این مثبت شه😑😑😑

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
من دوروز بعداز موعد پریودم از دادم مثبت بود عزیزم

بی بی هم مثبت بود؟؟

شیکمه تیز و جلو اومده پسره شکم گرد و پهن دخمل نیدونم حالا

اره دقیقا من الان پهلو ندارم شکمم تیزه و اینکه خودمم زیاد چاق نشدم سبک بالم 

واینکه سر پسر مادر قشنگ میشه

بله که معلوم میشه دکتر من با اطمینان کامل گفت پسره تو ۱۳ هفتگی 

من الان هشت هفته و خورده ای هستم گفته تو یازده هفته و چند روز بیا برا غربالگری یعنی اون موقع زوده وایسم ۱۳هفته برم؟؟