99nafas مدیر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1292 عنوان خانوما کسی از ویار بارداری میفهمه نی نی پسره یا دختر؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 13695 بازدید | 67 پست من اولا دوغ دلم میخواست اما بعدش کشمش و انگور دوست داشتم و الان هم خیلی شوری میخورم در حدی ک روهمه ی میوه ها یا حتی تو غذاهای خیلی نمک میریزم ک قبلاً اینجور نبودم تو ماه سوم بارداری هستم کسی بوده این ویار هارو داشته باشه ؟؟ خدا جونم شکرت عاشقتم ک 😍❤️مواظب عشقهای زندگیم باش😍❤️دوست دارم گل پسرمامان 1399/01/26 | 10:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam_mohammadreza عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 745 اره دقیقا من الان پهلو ندارم شکمم تیزه و اینکه خودمم زیاد چاق نشدم سبک بالم واینکه سر پسر ماد ... اره مامان منم سر براورم خوشکل شد واقعا😂شما پسمل داری
99nafas مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1292 بی بی هم مثبت بود؟؟ بعله عزیزم صبحش بی بی مثبت شد بعدازظهر آزمایش خون خدا جونم شکرت عاشقتم ک 😍❤️مواظب عشقهای زندگیم باش😍❤️دوست دارم گل پسرمامان
پانیزچه عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 605 ممنونم گلم .بی بی همش منفی بوکاش این مثبت شه😑😑😑 استرس نداشته باش گلم توکل بخدا خیره انشاالله ولی بی بی چک حتی روز پری هم اگه ادم باردار باشه نشون میده خدایا هزار مرتبه شکر که منم مامان شدم من تو شهر غریبم خودت مواظبم باش .
elahe98 عضویت: 1393/08/20 تعداد پست: 851 من الان هشت هفته و خورده ای هستم گفته تو یازده هفته و چند روز بیا برا غربالگری یعنی اون موقع زوده وا ... ب من یازده هفته گفت پسر... غربال رو باید همون موقع بری
خاتوووون عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 798 استرس نداشته باش گلم توکل بخدا خیره انشاالله ولی بی بی چک حتی روز پری هم اگه ادم باردار باشه ... 😢😭😢😭😢😭😢😢 یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
99nafas مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1292 استارتر چند هفته ای؟؟؟ هشت هفته و چند روز عزیزم خدا جونم شکرت عاشقتم ک 😍❤️مواظب عشقهای زندگیم باش😍❤️دوست دارم گل پسرمامان
پانیزچه عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 605 من الان هشت هفته و خورده ای هستم گفته تو یازده هفته و چند روز بیا برا غربالگری یعنی اون موقع زوده وا ... زوده بزار ۱۲ هفته برومن خودم ۱۲ هفته ۳ روز بود که رفتم گفت الان خوبه خدایا هزار مرتبه شکر که منم مامان شدم من تو شهر غریبم خودت مواظبم باش .
99nafas مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1292 ب من یازده هفته گفت پسر... غربال رو باید همون موقع بری ممنون عزیزم من شنیدم اگه بچه پسر باشه زودتر خودشو معلوم میکنه اما اگه دختر باشه دیر تر معلوم میشه درسته؟؟ خدا جونم شکرت عاشقتم ک 😍❤️مواظب عشقهای زندگیم باش😍❤️دوست دارم گل پسرمامان
پانیزچه عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 605 من غربالگری دومم نرفتم دیگه خورد تو این کرونا لعنتی ترسیدم برم خدایا هزار مرتبه شکر که منم مامان شدم من تو شهر غریبم خودت مواظبم باش .
خاتوووون عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 798 ممنون عزیزم من شنیدم اگه بچه پسر باشه زودتر خودشو معلوم میکنه اما اگه دختر باشه دیر تر معلوم میشه د ... منم طبق تجربه دیدم که پسر زود نشون میده یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
99nafas مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1292 منم طبق تجربه دیدم که پسر زود نشون میده مرسی گلم خدا جونم شکرت عاشقتم ک 😍❤️مواظب عشقهای زندگیم باش😍❤️دوست دارم گل پسرمامان
elahe98 عضویت: 1393/08/20 تعداد پست: 851 راستی از عدد بتا آزمایش هم تشخیص میدن پسر یا دختر. بتای زیاد دختره پسر کم.
99nafas مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1292 زوده بزار ۱۲ هفته برو من خودم ۱۲ هفته ۳ روز بود که رفتم گفت الان خوبه نی نی شما دختر بود؟؟ خدا جونم شکرت عاشقتم ک 😍❤️مواظب عشقهای زندگیم باش😍❤️دوست دارم گل پسرمامان
elahe98 عضویت: 1393/08/20 تعداد پست: 851 ممنون عزیزم من شنیدم اگه بچه پسر باشه زودتر خودشو معلوم میکنه اما اگه دختر باشه دیر تر معلوم میشه د ... اره معمولا اینطوره
99nafas مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1292 راستی از عدد بتا آزمایش هم تشخیص میدن پسر یا دختر. بتای زیاد دختره پسر کم. والا من ازمایش بتا ندادم عزیزم ولی تو آزمایش خونم نوشت بود ۲۰۰ی بالا خدا جونم شکرت عاشقتم ک 😍❤️مواظب عشقهای زندگیم باش😍❤️دوست دارم گل پسرمامان