2777
2789

بدون استثنا همه میگن ماهی که بیخیال بودیم باردار شدیم حالا کسی هست که انتظار میکشید و روزا رو میشمرد و باردار شده باشه؟

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همون ماه اول اقدام باردارشدم و دعا میکنم هیچ کسی منتظر مادر شدن نباشه

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
دقیقا اون ماهی که عروسی آبجیم بود ۱ درصد هم به بچه فک نمیکردم بعد ۵ سال بدون قرص و دارو باردار شدم&n ...

وای میبینی همه همینو میگن جلل خالق😅😅😅

بعد از سه سال اقدام و آی یو آی منفی باردارشدم واینکه تا سه ماه نفهمیدم باردارم

چجورییییییی یعنی پری هم میشدی؟

6 ساله مثل سگ البته دور از جون سگ به هر دري ميزنم بستست اخرين راه اينه سرمو بكوبم ديوار راحت بشم😔😔

بیا سر منم بکوب تد اینقد فکر نکنیم میشه نمیشه بیا این ماه بیوفتیم تو جون خونه خونه تکونی کنیم یکی دوبار بیشتر اقدام نکنیم به رحممون هم بگیم گرفت گرفت نگرفت فدا سرم مگه ما مسخره تو ایم شاید یکم خجالت بکشه😅😅😅

بیا سر منم بکوب تد اینقد فکر نکنیم میشه نمیشه بیا این ماه بیوفتیم تو جون خونه خونه تکونی کنیم یکی دو ...

هرماه خودمو ميزنم به بي خيالي و بازم نميشه جدي جدي داره باورم ميشه هيچوقت مادر نميشم😔

خداياشكرت....❤️ 
هرماه خودمو ميزنم به بي خيالي و بازم نميشه جدي جدي داره باورم ميشه هيچوقت مادر نميشم😔

نه عزیزم نا امید نشو من تو اوج نا امیدی باردار شدم برام مثل یه خواب بود چهار تا بی بی زدم که همشون مثبت بود بعدش رفتم آزمایش بازم باورم نمیشد تا رفتم سونو

نه معلومه که نمیزنی خودتو با نماز و قران وقف بده تا هی این فکرا نیاد تو سرت 

راستی برای بارداری چه نذر و چه چله هایی برداشتی

اصلا خیرات دادی؟صدقه انداختی؟ایه 31 سوره رعد به کمرت بستی؟دکر های بارداری و استغفار گفتی؟

و در اخر این ک قبل اقدام هات دو رکعت نماز خوندی؟

و در اخر تر این که موقع اقدام تو و همسرت با وضو بودین؟

نه عزیزم نا امید نشو من تو اوج نا امیدی باردار شدم برام مثل یه خواب بود چهار تا بی بی زدم که همشون م ...

عزیییییزم به سلامتی با دل خوش😘😘😘😘