2777
2789
عنوان

کدوم گوشی بهتره؟

2314 بازدید | 46 پست

بچه ها بابام گفته برای تولدت برات گوشی میخرم و از هرکی پرسیدم این ۴مدل رو پیشنهاد داد لطفا کسایی ک این گوشیارو دارن نظر بدن و با دلیل منطقی بگن کدوم آیفون ایکس شنیدم بعد ی ضربه کوچیک ی خط سبز کتار صفحه نمایشش میاد..

تعداد رای : 28
نظرسنجی
آیفون xs max 256
11
39%
آیفون 8plus 256
2
7%
سامسونگ A50
14
50%
سامسونگ m20
1
3%
برای حاجت روا شدن آرزوی خودم و خودت صلوات بفرست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا الکی میزنن ک فقط درصدو ببینن🤐

واقعا؟خداکنه کسی اینجوری نزنه ۲هفته بعد تولدمه ب هرکسی ام میگم گوشی چی بخرم گوشی خودشو پیشنهاد میکنه میگ این مدل تمیزه و خوبه و فلان

خیلیا الکی میزنن ک فقط درصدو ببینن🤐

نه من واقعا سامسونگو به آیفون ترجیح میدم بخاطر انعطاف تو برنامه هاش،قیمت آیفون هم خیلی زیاده و انقد به گوشی پول نمیدم ،چون خیلی از کارهامو با لبتاپ میکنم راحتترم، این مدل آ۵۰ رو هم دوس دارم ،بقیه دوستان هم عاقلانه انتخاب کردن 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
واقعا؟خداکنه کسی اینجوری نزنه ۲هفته بعد تولدمه ب هرکسی ام میگم گوشی چی بخرم گوشی خودشو پیشنهاد میکنه ...

a50فقط میدونم تاچش ضعیف

من a30دارم 

بقبه گوشیام نمیدونم دروغ چرا 

برو برن تو گوگل نظر کاربرا راجب (فلان گوشی 

نزدیک هزار تا نظر میا ی سایت راجب موبایل

خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴
چ قیمتی میخوای؟اینا هم قیمت نیستن

تا سقف ۱۰میلیون...بعدشم از فامیلمون ک گوشی فروشی داره پرسیدم اینا خیلی پرفروش بودن