2777
2789
عنوان

کدوم گوشی بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 46 پست
البته من میگم ۱۰ولی بابا گفت چون برای دانشگاهت فقط سور دادیم چیزی نگرفتیم برات میخام تولدت برات گوشی ...

آیفون واسه ایران به درد نمیخوره.بعدشم الان آیفون ۸ نوش نیست و باید کار کرده بخری.بدیه آیفون اینه سریع  مدل های قبلی از بورس میوفته.به نظرم سامسونگ  s9 بهتر از آیفون ۸ 

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیفون ۸ حدوده ۷ تومنه و زیاد کارایی نداره.اماسامسونگs9 حدوده ۹ تومنه.هم نو هستش(آک)هم دو سیم.هم بدنه شیک داره و ضد آبه

به شما دیجی کالا رو معرفی میکنم بری هم مشخصات فنی گوشی هایی که گفتی رو ببینی هم قیمتاشون رو 

احتمالا فرق میان رده، پایین رده و بالا رده رو نمیدونی. بهتره تو رنج 10 میلیون 

سامسونگ s10 

هواوی p30 pro

A80 

و... رو ببینی

اووووو چقد گرون....دوربینش چنده

نه ببخشید حدود ۸ تومن.اشتباه کردم.دوربینش نمیدونم بخدا.تو سایتش هست

بچه ها پس الان بنظرتون آیفون نگیرم؟؟ اصلا راجب ام ۲۰اطلاعات ندارم نمیدونم نقاط قوت و ضعفشو و اینک آ۵۰ خیلی از فامیلامون داشتن فروختن ایت پلاس خریدن و عاشق ایت پلاس هستن میگن خیلی حرفه ای عکس میگیره تو حتما ایت پلاس بخر ایکس نخر مقاومش کمه با ی ضربه خط سبز میوفته و اینا

برای حاجت روا شدن آرزوی خودم و خودت صلوات بفرست
به شما دیجی کالا رو معرفی میکنم بری هم مشخصات فنی گوشی هایی که گفتی رو ببینی هم قیمتاشون رو  ا ...

a80 خواهرم داره کار باهاش راحت و خوش دسته دوربینشم خیلی خوبه بنظرتون همین گوشی رو بگیرم یا ایت پلاس؟؟

آیفون کار کرده  خریدی یه پاور بانکم بگیر چون همش باید زیر شارژ باشی

واقعا؟؟دوستم آیفون ۸ دست دوم داره سلامت باطریش هم ۹۳هستش خیلی خوب هم شارژ نگه میداره

بعد دوستای خوبم اینم بگم زیاد اهل کار حرفه ای با گوشی نیستم زیادم مدلای جدید رو نمیشناسم جز سامسونگ‌و اپل مدلای دیگ رو اصلا نمیشناسم....بعد اینک من فقط برای کار روزمره مثل عکاسی و فیلم برداری و موسیقی گوش کردن و تلگرام و اینستاگرام و اینا میخامش وگرنه کلا از گوشی استفاده  کاری نمیکنم فقط در حد روزمرگی