2777
2789
عنوان

کدوم گوشی بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا سقف ۱۰میلیون...بعدشم از فامیلمون ک گوشی فروشی داره پرسیدم اینا خیلی پرفروش بودن

آیفون xs بیست میلیون خورده ای

تا سقف ۱۰ میلیون بنظرم برو سراغ گوشیای شیائومی جدیدا ار سامسونگ دارن بهتر کار میکنن

آخه آیفون ۳۰ میلیونو و سامسونگ ۳میلیونی؟؟؟

من خودم گوشیم  a7 2018  هستش از ۳تا گوشی فروشی سوال کردم گفتن اینا خیلی پرفروش ان

برای حاجت روا شدن آرزوی خودم و خودت صلوات بفرست

ببین گوشی آیفون واسه یه کاربر ایرانی خیلی کاربردی نیس از سامسونگ سری s و نوت از همه بهترن من خودم s8 دارم و خیلی راضیم به نظرم آخرین سری s ای که تو بازاره رو بگیر 

⭐️نور خواهی مستعد نور شو⭐️
آیفون xs بیست میلیون خورده ای تا سقف ۱۰ میلیون بنظرم برو سراغ گوشیای شیائومی جدیدا ار سامسونگ دارن ...

یه دونه کاور یا محافظ خوب براشون تو بازار نیس مال گوشیای دیگه میزارن روشون خب خزه این...

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
من خودم گوشیم  a7 2018  هستش از ۳تا گوشی فروشی سوال کردم گفتن اینا خیلی پرفروش ان

سمت شیائومی و هوآوی نری که افتضاحن.فقط اسم در آوردن.همش در حال هنگن.من انواع رو امتحان کردم.رسیدم به سامسونگ

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
آیفون xs بیست میلیون خورده ای تا سقف ۱۰ میلیون بنظرم برو سراغ گوشیای شیائومی جدیدا ار سامسونگ دارن ...

البته من میگم ۱۰ولی بابا گفت چون برای دانشگاهت فقط سور دادیم چیزی نگرفتیم برات میخام تولدت برات گوشی بگیرم تا سقف ۱۰ ت بابام پول میده گوشی منو ۳ ت میخرن فکر کنم کلا ۱۳ ۱۴م گوشی خیلی خوب میخام

برای حاجت روا شدن آرزوی خودم و خودت صلوات بفرست
تهران ک هست🤔

تبریزم من واسه شوهرم شیائومی پیدا نکردیم

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...