بچه ها بابام گفته برای تولدت برات گوشی میخرم و از هرکی پرسیدم این ۴مدل رو پیشنهاد داد لطفا کسایی ک این گوشیارو دارن نظر بدن و با دلیل منطقی بگن کدوم آیفون ایکس شنیدم بعد ی ضربه کوچیک ی خط سبز کتار صفحه نمایشش میاد..
ببین گوشی آیفون واسه یه کاربر ایرانی خیلی کاربردی نیس از سامسونگ سری s و نوت از همه بهترن من خودم s8 دارم و خیلی راضیم به نظرم آخرین سری s ای که تو بازاره رو بگیر
آیفون xs بیست میلیون خورده ای تا سقف ۱۰ میلیون بنظرم برو سراغ گوشیای شیائومی جدیدا ار سامسونگ دارن ...
یه دونه کاور یا محافظ خوب براشون تو بازار نیس مال گوشیای دیگه میزارن روشون خب خزه این...
هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدمها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدمها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...