2777
2789
من تسلیمم🤗😂دعوا نکنیم😂😂 منم الان همینطوری بود رفتم دکتر شنبه گفت آمپول پرژسترون بزن تا پری بشی ...

من همه داروها امتحان کردم

تا چند ماه زیر نظر بودم همش قرص آمپول 

دیگه پولمون ته کشید چند ماهه ولش کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه داروها امتحان کردم تا چند ماه زیر نظر بودم همش قرص آمپول  دیگه پولمون ته کشید چند ماهه ...

عه نکن دختر اینطوری

بزای من شنبلیله هم جواب میداد 

الان توی خونه بدو بدو کن

توی اقدام هستی؟

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
من آنقدر آمپول تزریق کردم میترسم حالم خیلی خراب میشه

امپولو دکتر زنان فقط باید بنویسه؟

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  
عه نکن دختر اینطوری بزای من شنبلیله هم جواب میداد  الان توی خونه بدو بدو کن توی اقدام هستی؟

من باشگاه میرفتم تا قبل کرونا 

والیبال 

اضافه وزنم اصلا ندارم حتی کمم دارم

اره اقدامم هستم ینی من الان یک سال و نیمه ازدواج کردم اصلا جلوگیری نکردم

متاسفانه تنبلی شدید دارم

الان چیکار کنم پونه و دارچین و نعنا دم کنم بخورم و ورزش کنم به نظرتون جواب میده

اره میتونی اینا رو استفاده کنی.

یا بری آمپول پرژستزون ۵۰ بخری بزنی نهایتش تا ۱۰ روز دیگه پریود میشی بعد شبه سوم پری تون قرص لتروزل ک ۲هزارتومن هم هست بخری شبی ۲تا بخوری تا ۵شب 

من داروخانه کار میکنم ک اینا رو به شما میگم

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
منم تقریبا همینجوری با کاهش وزن و تغییر رژیم غذایی و ورزش به هیجان نرسیدم

پناه بر خدا عزیزم

من که الان شرایطش ندارم ولی دلم لک میزنه برا خنده یه نی نی 

خدا خودش به همه منتظرا جواب بده

اره میتونی اینا رو استفاده کنی. یا بری آمپول پرژستزون ۵۰ بخری بزنی نهایتش تا ۱۰ روز دیگه پریود میشی ...

ههههه من خیلی بیشتر از این دارو ها خوردم فولی هام تا پونزده بیشتر نمیاد 

شنبلیله رو چجوری مصرف کروی

از روز اول پری تا۳روز ناشتا یه قاشق شنبلیه رو میریختم توی آب جوش یه تیکه نبات هم مینداختم روی درشو میزاشتم تا یه ربع بعد هم میزدم میخورد چیز مزخرفی بود ولی جواب داد