2777
2789
عنوان

بچه ها من یه طلسم جدایی برام یکی نوشت گفت خاکش کنم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 73 پست
گفته دوتاشو قبرستون خاک کن .نمیدونم باید پیش هم خاکشون کنم ‌.کسی میدونه😔تو رو خدا کمک کنه

خوب از خودش بپرس تو این کرونا رفتی پیش جادوگر

به یاری خدا کرونا رو شکست میدیم
کسی که دوست داره چرا میخوای جدا بشه

ادم درست و عاقلی نیست .دیوونه ست .تو کل دانشگاه دربارم گفته🙄از قوم و خانواده خوبی هم نیست

خدا اگه بخواد♡غیرِ ممکن،ممکن میشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان بعد بمن گفتن برا بچه بعدی دعا بگيرم بچم سالم دنيا يياد نميدونم برم يانه

از من میشنوی نگیر..خودت براش هرروز قران لخون ایه کرسی خدا اگه بخواد سالم نگهش داره نگه میداره نیازی به دعا و تعویض نیست گلم

من پراز دوست داشتن توعم...                                     پراز ذرات معلق عشقت❤                                           پراز آغوشی که الگوی قد و قواره ی توست،وحجم تن تورا درخود گود انداخته است🖇💕.                             من پراز دوست داشتن توعم وسرودی ازاین بهتر برای سرودن ندارم🍁🌈🍀🥀🦋🦄
من که برای نابودی نگرفتم.گفتم فقط ازم جدا شه😔

کی هست حالا؟چرا جدانمیشه؟

من پراز دوست داشتن توعم...                                     پراز ذرات معلق عشقت❤                                           پراز آغوشی که الگوی قد و قواره ی توست،وحجم تن تورا درخود گود انداخته است🖇💕.                             من پراز دوست داشتن توعم وسرودی ازاین بهتر برای سرودن ندارم🍁🌈🍀🥀🦋🦄
چی بگم والا منم خوشم نمياد از اينکارا ولی همش ايه قران بوده وگفته با وضو انجام بدم

به نظر من این جوری شما داری یه جورایی به اون دعا نویسه متصل میشی در صورتی که خودت می تونی حرف ها تو دعا ها تو هر جایی هستی تو هر شرایطی هستی از خود خدا بخوایی . اگه خدا بخواد یه کاری رو انجام بده به نظرت دعا نویس می تونه جلوشو بگیره یا اگه خدا نخواد یه کاری انجام بده دعا نویس انجامش میده . خب معلومه که نه .

به نظر من این جوری شما داری یه جورایی به اون دعا نویسه متصل میشی در صورتی که خودت می تونی حرف ها تو ...

منم دوست ندارم برم ولی بازم ميگم همش ايه بوده چندتا دعا نويس گفتن بايد برا بچه بعدی دعا بگيرم ميترسم خودمم 

برا خودمه 🤦‍♀️

این کارو نکن.ما یه خونه اجاره کردیم توش ازین چیزا بود بعد به صاحب خونمون که گفتم گفت مستاجرقبلیه ازین چیزامیگرفته که ازشوهرش جدابشه گفتم خب حالاجداشد یانه گفت یه جورایی اره خانومه مریضی گرفت مرد اینطوری جداشدند.البته دورازجون شماباشه

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
برا اولی هر روز دعا خوندم و صدقه دادم وقران خوندم ازدستش دادم 

حتما خیری توش بوده خداخودش بهتر میدونه صلاح ادمی رو اما بازم هرحور خودت فکر میکنی درسته