2777
2789
عنوان

بچه ها من یه طلسم جدایی برام یکی نوشت گفت خاکش کنم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 73 پست
مگه چی کارمیکنه؟ازدواج کردید؟

هر روز پیام میداد تا چند وقت پیش .امشبم باز پیام داد .نه.ازدواج نکردیم میگم که خواستگارمه .همش گیر میده باید اینطوری بگردی اون مدلی باشی.خیلی پررو یه

خدا اگه بخواد♡غیرِ ممکن،ممکن میشه...
هر روز پیام میداد تا چند وقت پیش .امشبم باز پیام داد .نه.ازدواج نکردیم میگم که خواستگارمه .همش گیر م ...

خب خیلی جدی باهاش برخورد کنید بگید به خودم ربط داره چجوری باشم چی می دونم جواب پیام ها شو ندید . مامان و بابات نمی تونن کمک تون کنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز پیام میداد تا چند وقت پیش .امشبم باز پیام داد .نه.ازدواج نکردیم میگم که خواستگارمه .همش گیر م ...

آهان.نشنیده بودم برا خواستگار طلسم بگیرند!جوابشو نده

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
پیش یکنفرسرکتاب بازکن خودم بیشتراوقات ازچیزی شک میکنم اینکارومیکنم

اينم قران باز کرد ويه چيزایی ازم پرسيد ک حقيقت داشت چيزایی ک بهمم داد ايه قران بود بازم ميگم نکنه گناه کردم بيشتر بخاطر بچه نگرانم گفت بايد دعا بگيرم تا سالم بياد دستم

اينم قران باز کرد ويه چيزایی ازم پرسيد ک حقيقت داشت چيزایی ک بهمم داد ايه قران بود بازم ميگم نکنه گن ...

نه عزیزم گناه نکردی به نظرم به ضررکسی درست نکردی که انرژی منفی به خودت نده

خب خیلی جدی باهاش برخورد کنید بگید به خودم ربط داره چجوری باشم چی می دونم جواب پیام ها شو ندید . مام ...

بهش گفتم به تو هیچ ربطی نداره زندگیم .مامانم میدونه اینطوره.جوابشو درست نمیدم ولی بازم ....

خدا اگه بخواد♡غیرِ ممکن،ممکن میشه...
مرسی بازم بايد ازمرجع تقليد بپرسم چون چنفر دعا نويس گفتن بايد برا بچه دعا بگيرم

بپرس عزیزم ولی چیز عجیبیه برای بچه دعاگرفتن خواهرممن باردارنمیشد رفتیم پیش کسی نوشت برای خواهرمم خواهرم الان دوقلوداره کارش خوبه خیلی من اینطوری دیدم ولی برای سالم دراومدن اولین بازه میشنوم