2777
2789

من ميخوام باقالي پلو درست كنم

باقالي فريز شدست..

شويد خشك هست..

چجوري بايد درست كنم؟؟

اينم بگم من لوبيا پلو و عدس پلو هم برنجش رو كته ميكنم بعد مخلوط ميكنم.. كلا برنج آبكشم خيلي خوب نميشه..

لطفا راهنمايي كنيد🙏🙏🙏

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

باقالي رو بريز تو ظرف درش رو بذار يه ٥مين بپزه 

بعد تو تابه با روغن ونمك وفلفل تفت بده شويد رو هم زماني كه برنج روميداري روشعله بريز داخلش خودش ميپزه همزمان باقالي تفت داده شده رو هم اضافه كن 

باقالي رو بريز تو ظرف درش رو بذار يه ٥مين بپزه  بعد تو تابه با روغن ونمك وفلفل تفت بده شويد رو ...

برنجم روكته كنم بعد مخلوط كنم؟

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ک کته درست میکنی 

باقالی رو با برنج از اول بذار ابش که یخورده کشیده شد شوید هم باهاش مخلوط کن بذار دم بکشه

یخورده روغنشو بیشتر بریز خوشمزه تر شه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

من اول برنجو برای آبکش کردن آماده میکنم بعد که جوش اومد باقالی رو داخلش میندازم که همراه با برنج قل بخوره،بعد که موقع ابکش برنج شد ابکش میکنم بعد که آبش رفت داخل همون آبکش شوید خشک بهش اضافه میکنم بعد زیرو روش میکنم خوب که پخش شد میریزم تو قابلمه میذارم دم بکشه،برای سرو هم در اخر موقع کشیدن بهش زعفرون میزنم

شما ک کته درست میکنی  باقالی رو با برنج از اول بذار ابش که یخورده کشیده شد شوید هم باهاش مخلوط ...

تايم پختن برنج با باقالي اندازه همه؟

تايم پختن برنج با باقالي اندازه همه؟

من خودم گاهی وقتا اینکارو میکنم

از اول با برنج بجوشه دیگه موقع دم کشیدن میپزه

اگ فک میکنی نمیپزه جدا باقالی بپز موقعی ک اب برنج کشیده شد قاطیش کن

ولی بنظر من همون اول با برنج بذاری میپزه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️